BÖRJA SPELA FOTBOLL I IFK STOCKHOLM!
IFK STOCKHOLM FOTBOLL
En gång kamrat - alltid kamrat

IFK Stockholms Fotbollsskola kommer i år att hålla till på Vårbergs Idrottsplats veckan innan skolstart i höst. Tillsammans med våra härliga ledare erbjuder vi sommarens roligaste vecka fylld med fotboll, lek och härliga upptåg!

Vi är glada och väldigt stolta att Stockholmshem, Svenska Bostäder och Familjebostäder är med och erbjuder alla barn och ungdomar boendes i området att få vara med i en fotbollsskola i sitt närområde till ett väldigt prisvärt pris.

Vid anmälan, ange om du önskar hamna i samma grupp som en kompis så försöker vi tillgodose önskemålet i möjligaste mån.

Summer Camp 2021

När: Vecka 33 (10-13 augusti)

Måndag till torsdag 11:00 - 15:00

Kostnad 500 kr (200kr för medlemmar eller boende i Svenska Bostäder/Stockholmshem. Ange kontraktsnummer vid anmälan)

Plats: Vårbergs Idrottsplats (konstgräs)

Hur bedrivs: Barnen delas in enligt: 6-7 år, 8-9 år och 10-12 år

Vad ingår: Vad som ingår i priset, ser ni nedan.

Först till kvarn!

Obs! Begränsat antal platser pga regler kring Corona. Så först till kvarn gäller!

Träningsupplägg

Fotbollsskolan "Summer Camp" är anpassad för barn födda mellan 2008-2014 och alla barn är välkomna att anmäla sig oavsett tidigare fotbollskunskap eller klubbtillhörighet.

Fotbollsskolan bedrivs i 4 dagar, måndag till torsdag. Ledarna är primärt ungdomar från föreningens lag med hjälp av vuxna utvecklingsansvariga.

Träningsschema

11:00-12:30 Träningspass 1

12:30-13:30 Paus (mellanmål)

13:30-15:00 Träningspass 2

Anmälan och avgift

Notera att du kan betala avgiften för "Summer Camp" direkt vid anmälan via kortbetalning eller via Swish. Mer info finns vid anmälningssidan nedan. Anmälningsavgiften ska vara betald i sin helhet innan anmälan är giltig.

Ni anmäler er via denna länk: ANMÄLAN

OBS! Genom att anmäla dig till denna aktivitet så godkänner du följande villkor

Är ni medlem i IFK Stockholm Fotboll?

Då är anmälningsavgiften endast 200kr. Ange medlemskap vid anmälan.

Obs! Rabatten går ej att kombinera med andra rabatter.

Är ni boendes i Stockholmshem, Svenska Bostäder eller Familjebostäder?

För barn boendes i Svenska Bostäder, Stockholmshem eller Familjebostäder erhålls ett rabatterat pris där Fotbollsskola inklusive allt endast kostar 200kr.

Obs! För att erhålla boenderabatten måste du uppge ert kontraktsnummer direkt vid anmälan. Kan ni inte ert kontraktsnummer? Se er räkning/faktura eller kontakta er områdesvärd för mer information.

Detta ingår i priset

• Fotbollsundervisning mellan 11:00-15:00
  • Spelarkit bestående av: t-shirt, boll och vattenflaska (se bild)
  • Mellanmål
  • Medalj och diplom
  • Försäkring i anslutning till aktivitet
Bekräftelse

En vecka innan fotbollsskolan startar kommer vi att skicka ut ett informationsmail till er angivna mailadress med info om veckans schema, tider, kontaktperson med mera. Tyvärr så kan vi inte skicka ut bekräftelsen tidigare då vi har sista anmälningsdag nära starten.

Se till att betala anmälningsavgiften i tid, då garanterar vi er plats i vår fotbollsskola. Annars går platsen till nästa på tur.

IFK förbehåller sig rätten att flytta barn till annan idrottsplats om det visar sig att idrottsplatsen är fulltecknad. Vi har också en minimigräns för att en fotbollsskola skall genomföras på 40 deltagare.

Följ oss på Facebook
Se våra bilder på Instagram