BÖRJA SPELA FOTBOLL I IFK STOCKHOLM!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK STOCKHOLM FOTBOLL
En gång kamrat - alltid kamrat

Välkommen till IFK Stockholm Fotboll!
Fotboll i Vårberg, Skärholmen, Sätra och Bredäng + omnejd

”IFK Stockholm Fotboll är en välskött fotbollsförening i ytterförort byggd på engagerade och ideellt arbetande ledare, passionerade supportrar och ambitiösa spelare, i alla åldrar och från olika bakgrunder, som vill dela med sig av sin kamratskap och glädje till Skärholmen med omnejd.”


Vi är en förening som i första hand bedriver barn- och ungdomsverksamhet inom fotboll. Barn- och ungdomsidrotten är något som ligger oss varmt om hjärtat och vi har därför som mål att snarast starta flera nya lag inom föreningen, samt utöka verksamheten med flickor. Vill du börja spela? Läs mer HÄR.

Vi vill aktivt samarbeta med det lokala näringslivet, som är ett extremt viktigt stöd för föreningens utveckling, samtidigt som företagen kan ta tillvara på de möjligheter som vi och vår stadsdel har att erbjuda. Vill ni stötta vår verksamhet? Läs mer HÄR.

Tillsammans utvecklas vi med framgång… !
Dags att planera in vinterns träningar!
2021-11-01 14:24
Gå in på Kalendern i Medlemsappen och planera vinterns träningar

Nu börjar utomhussäsongen närma sig sitt slut och då tar inomhussäsongen vid!

 

Många äldre lag fortsätter träna utomhus på Vårbergs IP så länge vädret tillåter, medan dom allra minsta barnen hoppar in och tränar inomhus redan i slutet av denna vecka men andra från nästa vecka. Var noga med att kolla vad som gäller för just ert barn...

 

Vad som gäller för just ert barn står i Kalendern i MEDLEMSAPPEN, så gå in och kika där eller fråga den ansvariga ledaren i er träningsgrupp om kommande träningar.

 

Obs! Tänk även på att det är höstlov denna vecka och dom allra flesta träningar är inställda. Dubbelkolla Medlemsappen som sagt för att vara säker på om det är träning eller ej.

 

Vad är Medlemsappen och hur laddar man hem den?: KLICKA HÄR

 

Här finns tips på hur man ska klä sig när det är kallt ute: KLICKA HÄR

Nu är anmälan öppen till Summer Camp 2021!
2021-07-01 12:53
OBS! Begränsat antal platser, så passa på att anmäla er redan idag

IFK Stockholms Fotbollsskola kommer i år att hålla till på Vårbergs Idrottsplats veckan innan skolstart i augusti (vecka 32). Tillsammans med våra härliga ledare erbjuder vi sommarens roligaste vecka fylld med fotboll, lek och härliga upptåg!

Vad händer i sommar för alla IFKare?
2021-06-04 13:17

Nu när sommarn närmar sig och det är dags för samtliga barnlag att ta ett uppehåll över sommaren så vill föreningen passa på att informera vad som finns att göra i sommar...

S:t Eriks-Cupen startar i nästa vecka!
2021-04-30 10:39

I onsdags beslutade Folkhälsomyndigheten att göra enstaka matcher och tävlingar utomhus möjliga för barn och unga födda 2002 eller senare. Detta innebär att S:t Eriks-Cupen startar i nästa vecka!

Dags för årets lagfotografering!
2021-04-19 13:23
Exempelbilder från fotograferingen 2020

Snart är det dags för våra träningsgrupper att rada upp sig för årets fotografering. Alla träningsgrupper födda 2013 ända upp till junior- och seniorlagen deltar.

 

Express-Bild och IFK Stockholm bjuder in till lagfotografering och fotografering av individuella spelarbilder. Missa inte ett unikt tillfälle att få professionella bilder på dig som fotbollspelare, som blir ett minne för livet.

Börja spela fotboll!
Stötta vår verksamhet!
Nyheter från våra lag
Det finns inga nyheter..
 
Följ oss på Facebook
Se våra bilder på Instagram
Våra samarbetspartners
Våra huvudleverantörer
Våra utvecklingssamarbeten