BÖRJA SPELA FOTBOLL I IFK STOCKHOLM!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK STOCKHOLM FOTBOLL
En gång kamrat - alltid kamrat

Välkommen till IFK Stockholm Fotboll!
Fotboll i Vårberg, Skärholmen, Sätra och Bredäng + omnejd

”IFK Stockholm Fotboll är en välskött fotbollsförening i ytterförort byggd på engagerade och ideellt arbetande ledare, passionerade supportrar och ambitiösa spelare, i alla åldrar och från olika bakgrunder, som vill dela med sig av sin kamratskap och glädje till Skärholmen med omnejd.”


Vi är en förening som i första hand bedriver barn- och ungdomsverksamhet inom fotboll. Barn- och ungdomsidrotten är något som ligger oss varmt om hjärtat och vi har därför som mål att snarast starta flera nya lag inom föreningen, samt utöka verksamheten med flickor. Vill du börja spela? Läs mer HÄR.

Vi vill aktivt samarbeta med det lokala näringslivet, som är ett extremt viktigt stöd för föreningens utveckling, samtidigt som företagen kan ta tillvara på de möjligheter som vi och vår stadsdel har att erbjuda. Vill ni stötta vår verksamhet? Läs mer HÄR.

Tillsammans utvecklas vi med framgång… !
Nu är anmälan öppen till Summer Camp 2021!
2021-07-01 12:53
OBS! Begränsat antal platser, så passa på att anmäla er redan idag

IFK Stockholms Fotbollsskola kommer i år att hålla till på Vårbergs Idrottsplats veckan innan skolstart i augusti (vecka 32). Tillsammans med våra härliga ledare erbjuder vi sommarens roligaste vecka fylld med fotboll, lek och härliga upptåg!

Vad händer i sommar för alla IFKare?
2021-06-04 13:17

Nu när sommarn närmar sig och det är dags för samtliga barnlag att ta ett uppehåll över sommaren så vill föreningen passa på att informera vad som finns att göra i sommar...

S:t Eriks-Cupen startar i nästa vecka!
2021-04-30 10:39

I onsdags beslutade Folkhälsomyndigheten att göra enstaka matcher och tävlingar utomhus möjliga för barn och unga födda 2002 eller senare. Detta innebär att S:t Eriks-Cupen startar i nästa vecka!

Dags för årets lagfotografering!
2021-04-19 13:23
Exempelbilder från fotograferingen 2020

Snart är det dags för våra träningsgrupper att rada upp sig för årets fotografering. Alla träningsgrupper födda 2013 ända upp till junior- och seniorlagen deltar.

 

Express-Bild och IFK Stockholm bjuder in till lagfotografering och fotografering av individuella spelarbilder. Missa inte ett unikt tillfälle att få professionella bilder på dig som fotbollspelare, som blir ett minne för livet.

Vill du träna mer? Anmäl er till vår Ambitionsträning!
2021-03-30 14:00
Ambitionsträning i samarbete med Supercoach

Ambitionsträning har som syfte att ge spelare med intresse och ambition en utveckling i sin spelarutbildning. Ambitionsträningen är en extra träning i veckan, ledda av instruktörer från Supercenter, alla utbildade i Supercoach-metodik.

 

Vad är Ambitionsträning:

 

Utveckling av teknik, passningar, tillslag, individuella färdigheter, spelförståelse och funktionsträning enligt Supercoach spelarutbildningsplan.

 

Det kan summeras i ”fördjupning och- färdighetsträning med fokus på individuell utveckling”.

 

Detta koncept riktar in sig på spelare som har höga ambitioner inom fotboll och eftersöker ett ytterligare möjligheter att utvecklas och klättra i sporten.

 

Obs! Detta ersätter inte ordinarie träningar och ska endast ses som ett komplement för dom spelare som är mer ambitiösa i sitt idrottande och vill ha en större utmaning.

 

Praktisk information:

 

När: Första passet fredag 16 april och sista passet fredag 4 maj

Tid: Varje fredag kl 16:00-17:00

Var: Vårbergs Idrottsplats

 

Målgrupp: Spelare födda 2010, 2011 och 2012 (även andra åldrar vid intresse)

Pris: 550 kr för 8 träningspass

Ingår: 8 träningspass med utbildade fotbollsinstruktörer från Supersports.

 

Mer information och anmälan:

 

Mer information hittar ni HÄR

För att komma direkt ill anmälan klickar ni HÄR

 

Börja spela fotboll!
Stötta vår verksamhet!
Nyheter från våra lag
Det finns inga nyheter..
 
Följ oss på Facebook
Se våra bilder på Instagram
Våra samarbetspartners
Våra huvudleverantörer
Våra utvecklingssamarbeten