BÖRJA SPELA FOTBOLL I IFK STOCKHOLM!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK STOCKHOLM FOTBOLL
En gång kamrat - alltid kamrat


Med ”Spontanfotbollen” vill IFK Stockholm erbjuda alla barn och ungdomar, oavsett bakgrund och ambition, en spontan gemenskap som ger möjligheten att aktivera sig kravfritt och ge alla ett alternativ till att bara ”hänga”
Sommarfotboll 2021

Tillsammans med Stockholmshem, Svenska Bostäder och Familjebostäder så erbjuder vi alla barn mellan 6-12 år att helt gratis och kravfritt vara med på vår Spontanfotboll hela sommaren på Vårbergs Ip.

 

Vi träffas varje onsdag mellan 16:00-19:00 på Vårbergs Idrottsplats

Mellan dessa datum: onsdag 1 juli till onsdag 5 augusti

 

Tid och ålderskull?

  • Barn mellan 6-9 år träffas mellan 16:00-17:30
  • Ungdom mellan 10-12 år träffas mellan 17:30-19:00

 

Vi ställer inga som helst krav på medlemskap i IFK Stockholm, eller krav på att ni måste närvara varje gång. Ni dyker upp lite hur ni vill och ni är med och bestämmer vad vi ska göra på plats. Det kan handla om tvåmålsspel, en mini turnering eller kanske bara skjuta mot ett mål. Valet är ert!

Vilka dagar och tider gäller?

OBS! DETTA GÄLLER INTE SOMMAREN 2020!

 

För barn 8 till 12 år

Varje fredag mellan 17:00-19:00

 

För ungdomar 13 till 17 år

Varje fredag mellan 19:00-21:00

 

Plats: Vårbergs Idrottsplats

Hur anmäler man sig?
 
Vi erbjuder även Nattfotboll

Den organiserade spontanidrotten erbjuder möjlighet till en meningsfull fritid under helger mellan 21-01. Nattfotbollen innebär att idrottshallar öppnas upp för alla ungdomar mellan 13-25 år som under ledarledda tider får spela fotboll eller utföra annan idrottsaktivitet, utan föranmälan eller registrering. Särskilda aktiviteter som riktar sig till tjejer har vi som målsättning att starta upp inom en snar framtid.
 
Följ oss på Facebook
Se våra bilder på Instagram
Våra samarbetspartners
Våra huvudleverantörer
Våra utvecklingssamarbeten