BÖRJA SPELA FOTBOLL I IFK STOCKHOLM!
IFK STOCKHOLM FOTBOLL
En gång kamrat - alltid kamrat

Medlemskap i IFK

Medlemsavgiften skall betalas av spelare, ledare samt övriga som vill vara medlemmar i föreningen och betalas alltid i sin helhet oavsett när en ny medlem ansluter till föreningens verksamhet. Medlemsavgiften finansierar övergripande administrativa kostnader, förbundsmedlemsskap och mycket mer.

Avgiften för medlemskap i föreningen är 200 kronor per år och återbetalas ej.

Träningsavgiften är en avgift som direkt går till idrottsaktiviteter som berör den aktive som exempelvis betalning av planhyra, försäkring för varje enskild aktiv medlem, domaravgifter och mycket mer.

Avgiften för deltagande i föreningen beror på vilken ålderskull man tillhör och återbetalas ej.

När skickas fakturan ut och när ska den vara betald?

För helt nya medlemmar som ansluter under verksamhetsåret faktureras dessa vid det tillfälle de ansluter till föreningens verksamhet, dock senast 2 veckor efter medlemsskapet godkänts. Vi delar in året i dessa datum: 1 april - 31 september = 100% och 1 oktober - 31 mars = 50%

OBS! Den som inte har betalt föreningsavgiften (medlems- och träningsavgift) när påminnelsen har gått ut, blir avstängd från träning och match till dess att betalning erlagts eller att det finns en dokumenterad uppgörelse med kassören på en godkänd avbetalningsplan. Dock måste första delen av avbetalningsplanen ha fullföljts innan en avstängning kan hävas.

Hur betalar man föreningsavgiften?

1. Ni ska ALLTID i första hand betala in via fakturan som mailas till er:

I god tid inför säsongstart mailar vi ut en faktura för årsavgiften (medlems- och deltagaravgift). Sedan har ni 60 dagar på att betala in avgiften i sin helhet. Skickas vanligtvis ut den 1 februari varje år.

2. Vi erbjuder även dessa alternativa sätt att betala sin avgift på:

PlusGiro: Via er internetbank betalar ni in till vårt PlusGiro-konto 804 304-4

Swish: Ni swishar in till vårt nya konto: 123 546 78 99

Kontant: Ni går till Zacke i vårt café och betalar in kontant till honom.

3. OBS! VIKTIGT ATT NI UPPGER: "ÅRSAVGIFT" + "20XXXXXX" (PERSONNR)!

Vad kostar det att spela fotboll?

Här nedan ser ni storleken på föreningsavgiften (kombinerad medlems- och träningsavgift) för att få delta i IFK Stockholm Fotbolls aktiviteter för säsongen 2021: mellan 1 april 2021 och 31 mars 2022:

Vad? Ålderskull? Total Avgift?
 Lekis 2016 & 2017   500:-*
 Skola 2014 & 2015   800:-
 5v5 2012 & 2013 1400:-
 7v7 2009, 2010 & 2011 1600:-
 9v9 2007 & 2008 1800:-
 11v11 2004, 2005 & 2006 2000:-
 Senior Vuxen 2500:-
 Stödmedlem Ej aktiv / supporter   200:-

*Lekis är gratis om minst 1 förälder genomför 1 kurs per säsong.

Obs! När man har betalat in föreningsavgiften binder man sig att följa våra regler och riktlinjer. Vi förutsätter att ni har läst all information ni fått kring hur IFK funkar och vad ni som förälder binder er till (så att ert beslut ska vara lättare att ta).

Vid fundering kring avgiften hör i av er via e-post till: kansli@ifkstockholmfk.se

Vad ingår i avgiften?

• Verksamheten leds av föräldraledare som ställer upp ideellt
  • Minimun rekommendationer kring träning och matchspel
  • Vi är en breddförening som innebär att alla får vara med

Vi är en breddförening med föräldraledare som ställer upp ideellt. Det innebär att vi därför kan hålla våra föreningsavgifter på en väldigt låg nivå (lägst i hela söderort?) men det innebär också att vi tränar enligt minimun rekommendationerna som finns för varje ålderskull i Spelarutbildningsplanen.

Det som ingår i avgiften är att man till ett väldigt lågt pris får träna och spela match 1-3 gånger i veckan under högsäsong (1 april - 31 oktober) samt träning 1 gång i veckan under lågsäsong (1 november - 31 mars). Vill man träna mer än så och vill ha mer utmaning har vi aktiviteter för en extra avgift.

För att läsa mer om årsplanering och hur ofta man tränar KLICKA HÄR

För att läsa mer om våra extra aktiviteter för dom som vill träna mer KLICKA HÄR

Följ oss på Facebook
Se våra bilder på Instagram