BÖRJA SPELA FOTBOLL I IFK STOCKHOLM!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK STOCKHOLM FOTBOLL
En gång kamrat - alltid kamrat

 
Så här gör ni för att anmäla intresse

Nu när ni känner er säkra på att ni vill att ert barn ska börja spela fotboll i IFK Stockholm så är det alltså dags att fylla i ett formulär där ni anmäler ert intresse att börja. Detta är alltså bara en intresseanmälan som skickas till vårt kansli där vi går igenom ansökan och ser till att hitta plats i rätt ålderskull.

1. Intresseanmälan

Ni fyller alltså i vårt anmälningsformulär "Intresseanmälan" där ni fyller i barnets samtliga personuppgifter samt minst en målsmans kontaktuppgifter (viktigt för att komma i kontakt med er). Ni fyller även i om ni har önskemål kring vilken grupp ni vill tillhöra och sist men absolut inte minst om du som förälder vill hjälpa till som ledare i ditt barns träningsgrupp.

 

2. Uppföljning
Ni får sedan (inom 48h) ett mail från oss där ni får veta om ert barn fått plats i önskad grupp och vilken dag och tid ni kan börja er fria "2-veckors provperiod" för att testa på om vår verksamhet är något för er samt annan viktig information kring detta. Vi mailar även sedan ut nybörjarinfo till er om er första tid i IFK Stockholm och vad som förväntas av er som förälder och av ert barn som spelare.

 

3. Säsongsstart
När ni sedan genomfört dessa 2 veckors provperiod och ni bestämt er för att fortsätta och fått ta del av all nybörjarinfo och vårt styrdokument "Kamratandan" så skickar vi ut en faktura för årsavgiften och när den är betald är ert barn redo att officiellt börja spela fotboll hos oss med allt vad det innebär!


Klicka här för att fylla i en intresseanmälan


eller här för att maila oss om ni har några funderingar

Har ni fått Köplats?
 
 
Följ oss på Facebook
Se våra bilder på Instagram
Våra samarbetspartners
Våra huvudleverantörer
Våra utvecklingssamarbeten