BÖRJA SPELA FOTBOLL I IFK STOCKHOLM!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK STOCKHOLM FOTBOLL
En gång kamrat - alltid kamrat

Välkommen till IFK Stockholm Fotboll!
Fotboll i Vårberg, Skärholmen, Sätra och Bredäng + omnejd

”IFK Stockholm Fotboll är en välskött fotbollsförening i ytterförort byggd på engagerade och ideellt arbetande ledare, passionerade supportrar och ambitiösa spelare, i alla åldrar och från olika bakgrunder, som vill dela med sig av sin kamratskap och glädje till Skärholmen med omnejd.”


Vi är en förening som i första hand bedriver barn- och ungdomsverksamhet inom fotboll. Barn- och ungdomsidrotten är något som ligger oss varmt om hjärtat och vi har därför som mål att snarast starta flera nya lag inom föreningen, samt utöka verksamheten med flickor. Vill du börja spela? Läs mer HÄR.

Vi vill aktivt samarbeta med det lokala näringslivet, som är ett extremt viktigt stöd för föreningens utveckling, samtidigt som företagen kan ta tillvara på de möjligheter som vi och vår stadsdel har att erbjuda. Vill ni stötta vår verksamhet? Läs mer HÄR.

Tillsammans utvecklas vi med framgång… !
Summer Camp 2024: Anmälan är öppen!
2024-06-03 16:55

IFK Stockholms Fotbollsskola kommer i år att hålla till på Vårbergs Idrottsplats veckan innan skolstart i augusti. Tillsammans med våra härliga ledare erbjuder vi sommarens roligaste vecka fylld med fotboll, lek och härliga upptåg!

 

Vi är glada och väldigt stolta att Stockholmshem, Svenska Bostäder och Familjebostäder är med och erbjuder alla barn och ungdomar boendes i området att få vara med i en fotbollsskola i sitt närområde till ett väldigt prisvärt pris.

 

Målgrupp

Flickor och pojkar: 8-13 år (födda 2011-2016)

 

Spelperiod

Vecka 33 (12 - 15 augusti 2024)

 

Dag, tid och plats?

Måndag, tisdag, onsdag och torsdag 12:00-16:00

Plats: Vårbergs Idrottsplats (konstgräs)

 

Kostnad: 1300 kr ordinarie pris

- Rabatt för IFK-medlemmar: Ni betalar endast 500 kr

- Rabatt för boende i Stockholmshem, Svenska bostäder eller Familjebostäder: Ni betalar endast 500kr

 

Obs 1! Ange kontraktsnummer vid anmälan annars uteblir rabatten och din anmälan makuleras i efterhand.

 

Obs 2! Man får endast nyttja 1 rabatt åt gången. Er anmälan försvinner i efterhand inom 48 timmar om ni lägger till två. Då går er paxade plats över till nästa i kö.

 

Early Bird Special

Anmäler ni ert barn innan 1 juli erhåller ni ytterligare 200:- rabatt på det redan rabatterade priset. Så passa på att anmäla ert barn snarast möjligt innan platserna tar slut.

 

Först till kvarn!

Obs! Begränsat antal platser. Så först till kvarn gäller!

 

Vad ska mitt ha barn på sig?

Det räcker med oömma gympakläder samt ett par gympaskor/fotbollsskor. Efter anmälan och betalning får alla även ett startkit bestående av: t-shirt och vattenflaska

 

ANMÄLAN: KLICKA HÄR

 

MER INFO: KLICKA HÄR

IFK Stockholm förlänger sitt samarbete med Bareko och Craft.
2024-02-26 14:37

IFK Stockholm förlänger sitt samarbete med Bareko Sport och Craft.

 

Det nya avtalet sträcker sig över 5 år och träder i kraft den 1 januari 2025.

 

Efter fyra år som huvudpartner till IFK Stockholm Fotboll inom rättigheterna sportutrustning och merchandise förlängs nu avtalet mellan Craft och IFK Stockholm till och med 2030. Givet det nya avtalets längd om totalt fem år med start från 2025 till 2030 blir detta det största sponsoravtalet i IFK Stockholms historia.

 

"Att få vara med på IFK Stockholms fortsatta resa är glädjande och hedrande. Vi från Bareko Sport och Craft ser fram emot 5 år av fortsatt nära samarbete med föreningen och dess medlemmar. Vi tackar för förtroendet!" Per från Bareko Sport och Micke från Craft

 

För Bareko Sport, Craft och IFK Stockholm innebär det nya avtalet ett än mer omfattande och djupare samarbete. IFK Stockholm med idag totalt över 800 spelare kommer därmed under lång tid framöver att spela fotboll i Craft-kläder och avtalet omfattar alla IFK Stockholm Fotbolls sektioner: herr, dam, ungdom, futsal samt merchandise.

 

"Vi har högt ställda krav på alla produkter vi använder och säljer inom föreningen. Samarbetet med Craft och Bareko har varit väldigt framgångsrikt, där både spelare och supportrar har gett mycket positiv feedback kring produktutvecklingen. Nu ser vi fram emot att både förlänga och fördjupa samarbetet kommande fem år", säger Marcelo Soto, Klubbansvarig på IFK Stockholm Fotboll.

Kallelse till Årsmöte 2024
2024-02-21 19:52
Årsmötet för 2024 sker som ett fysiskt möte i vår cafeteria på Vårbergs Idrottsplats. Mötet sker onsdag den 13 mars kl 18:30.
 
För att vi ska kunna genomföra årsmötet på bästa möjliga sätt behöver vi veta vilka som ska närvara och ber er därför att föranmäla er genom att maila oss.
 
När: Onsdag 13 mars
Tid: Klockan 18:30
Var: Cafeteria, Vårbergs Idrottsplats
 
Vi återkommer med mer information 1 vecka innan årsmötet äger rum.
 
Frågor, funderingar och anmälan? Maila oss på: kansli@ifkstockholmfk.se
 
Obs! Tänk på att för att få vara med och rösta på årsmötet så måste du vara medlem i IFK Stockholm FK.
Snart tar vi sommarlov! Vad händer då?
2023-05-29 12:14

Nu när sommarn närmar sig med stormsteg och därmed dags för samtliga barnlag att ta ett uppehåll över sommaren så vill föreningen passa på att informera vad som finns att göra i sommar...

 

I slutet av juni går vi på sommarlov!
För barn upp till 13 år så tar seriespelet i Sanktan slut i mitten av juni och därmed även dom flesta ordinarie träningarna med laget. För dom allra flesta barn är alltså sista träningstillfället redan vecka 25/26. Sedan återupptar vi den ordinarie träning i augusti igen.

 

Obs! Kolla kalendern i Medlemsappen för mer information kring just ditt lag eller fråga er ledare för mer info.

 

Spontanfotboll (Gratis)
Vi kommer att erbjuda alla våra medlemmar som är kvar i stadsdelen över sommarn att komma ner en gång i veckan under juli-månad till Vårbergs IP för att hänga och spela fotboll med vänner. Det kommer alltid finns ledare på plats och så ska vi försöka hitta på nåt skoj varje vecka tillsammans. Detta kommer vara helt gratis och utan föranmälan. Så det är bara att dyka upp! Vi träffas varje torsdag med start 6 juli kl 13:00 och framåt

 

Mer info om Spontanfotbollen: KLICKA HÄR!

 

Summer Camp (Kostnad)
Veckan innan skolstart (vecka 32) erbjuder vi även en fotbollsskola, även kallad Summer Camp, för dom barn som vill avsluta sitt sommarlov med 4 dagar fyllda av fotboll och glädje. Denna fotbollsskola kommer dock kosta, och det krävs en föranmälan för att få paxa sin plats och vara med.

 

Obs! Som medlem i IFK Stockholm eller boende i Stockholmshem, Svenska Bostäder eller Familjebostäder får man 50% rabatt på hela anmälningsavgiften. Endast 1 rabatt åt gången.

 

Mer information om dag, tid och hur man anmäler: KLICKA HÄR!

 

Varma fotbollshälsningar från alla i IFK Stockholm Fotboll!

 

Påsklovscamp med Supercoach
2023-03-13 16:29

Ta chansen att utveckla dig själv som fotbollsspelare under tre halvdagars Påsklovscamp. Arrangeras i samarbete mellan Supercoach och IFK Stockholm. 

 

Vi erbjuder fantastiska möjligheter till fotbollsträning med ledare från Supercoach, alla utbildade i Supercoach-metodik. Du kommer att träna tillsammans med andra kompisar i din ålder.

 

När: Påsklovet (vecka 15) 2023

Tid: tisdag, onsdag och torsdag 10:00-13:00 samt 14:00-17:00

Var: Vårbergs Idrottsplats

Pris: 545 kronor

 

Målgrupp: Barn födda 2010, 2011, 2012, 2013, 2014 och 2015

 

För detta pris får du som spelare:

 

  • Tre halv-dagars Supercamp med erfarna tränare. 
  • 6 pass med fotbollsinstruktörer från Supercoach, alla utbildade i Supercoach-metodik. 
  • Mellanmål (frukt & dryck)

 

För mer information och Anmälan KLICKA HÄR

 

Börja spela fotboll!
Stötta vår verksamhet!
Nyheter från våra lag
Flickor 2010, 14/02 21:27 
 
Följ oss på Facebook
Se våra bilder på Instagram
Våra samarbetspartners
Våra huvudleverantörer
Våra utvecklingssamarbeten