BÖRJA SPELA FOTBOLL I IFK STOCKHOLM!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK STOCKHOLM FOTBOLL
En gång kamrat - alltid kamrat

Välkommen till IFK Stockholm Fotboll!
Fotboll i Vårberg, Skärholmen, Sätra och Bredäng + omnejd

”IFK Stockholm Fotboll är en välskött fotbollsförening i ytterförort byggd på engagerade och ideellt arbetande ledare, passionerade supportrar och ambitiösa spelare, i alla åldrar och från olika bakgrunder, som vill dela med sig av sin kamratskap och glädje till Skärholmen med omnejd.”


Vi är en förening som i första hand bedriver barn- och ungdomsverksamhet inom fotboll. Barn- och ungdomsidrotten är något som ligger oss varmt om hjärtat och vi har därför som mål att snarast starta flera nya lag inom föreningen, samt utöka verksamheten med flickor. Vill du börja spela? Läs mer HÄR.

Vi vill aktivt samarbeta med det lokala näringslivet, som är ett extremt viktigt stöd för föreningens utveckling, samtidigt som företagen kan ta tillvara på de möjligheter som vi och vår stadsdel har att erbjuda. Vill ni stötta vår verksamhet? Läs mer HÄR.

Tillsammans utvecklas vi med framgång… !
2022-05-02 19:24

IFK Stockholms Fotbollsskola kommer i år att hålla till på Vårbergs Idrottsplats veckan innan skolstart i augusti (vecka 32). Tillsammans med våra härliga ledare erbjuder vi sommarens roligaste vecka fylld med fotboll, lek och härliga upptåg!

 

Vi är glada och väldigt stolta att Stockholmshem, Svenska Bostäder och Familjebostäder är med och erbjuder alla barn och ungdomar boendes i området att få vara med i en fotbollsskola i sitt närområde till ett väldigt prisvärt pris.

 

Målgrupp

Flickor och pojkar: 7-12 år (födda 2010-2015)

 

Spelperiod

Vecka 32 (8 - 11 augusti 2022)

 

Dag, tid och plats?

Måndag, tisdag, onsdag och torsdag 13:00-16:00

Plats: Vårbergs Idrottsplats (konstgräs)

 

Kostnad: 1000 kr (200kr för boende i Svenska Bostäder, Stockholmshem eller Familjebostäder. Obs! Ange kontraktsnummer vid anmälan annars makuleras din anmälan.)

 

Först till kvarn!

Obs! Begränsat antal platser så först till kvarn gäller...

 

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA DIREKT TILL ANMÄLNINGSSIDAN

 

eller KLICKA HÄR FÖR ATT LÄSA VIDARE

Dags för IFKs allra första "Kamratdagen"!
2022-04-17 21:37

 

Dags för IFK Stockholms allra första "Kamratdagen"!

 

Vad är "Kamratdagen"? Det är en dag vigd speciellt åt oss medlemmar i föreningen där vi kan träffas och umgås över åldrarna och grupperna. Tanken är att vi ska äta gott, spela fotboll och skapa en gemensam föreningskänsla där vi lär känna varann, oavsett om det är spelare, ledare eller föräldrar.

 

Aktiviteter

 

Lagaktivitet: Varje Ålderskull skall inom sin grupp planera för en lagaktivitet och förslagsvis ha en gemensam picknick. Det kommer finnas en grill på plats som går att använda av alla, och så är även cafeterian öppen där det finns kök med kylskåp. Föreningen är även såklart med och hjälper till med allt.

 

Obs! Prata ihop er inom träningsgruppen redan nu för att planera något roligt.

 

Fotografering (Gratis): externa företaget IdrottsFoto kommer återigen ner till Vårbergs IP för att fotografera spelarna (enskilt) samt träningsgrupperna (lagfoto). Själva fotograferingen är gratis men om man beställer fysiska bilder på sitt barn så tillkommer en extra kostnad.

 

Obs! Specifikt fotoschema för just ditt barn kommer ca 2 veckor innan själva tillfället.

 

Praktisk information

 

Vad: Kamratdagen (Gemensam föreningsdag)
När: Söndag 8 maj
Tid: 10:00 - 16:00
Var: Vårbergs Idrottsplats

 

Hoppas att många kan närvara och tillsammans ska vi se till att det blir en minnesvärd dag för alla!

 

Har ni funderingar, tips eller vill hjälpa till med något? Maila oss: kansli@ifkstockholmfk.se

 

Äntligen säsongsstart för barnfotbollen!
2022-03-28 15:40

 

Hej igen fotbollsförälder!

 

Nu är våren äntligen här och alltså dags för säsongsstart för ugdomsfotbollen i IFK Stockholm Fotbollsklubb... läs vidare för mer info vad som gäller för just ditt barn!

 

Träningstider
Nu är alla träningar för ert barn upplagda i Medlemsappen. Så logga in (om ni inte redan gjort det) och kolla Kalendern för att se aktiviteterna som finns upplagda för hela säsongen.

 

Läs mer om Medlemsappen och hur ni loggar in här: KLICKA HÄR

 

Föräldraledare
Vi har fortfarande stort behov av föräldraledare i alla lag så hör av er via mail eller ta tag i oss nere på Vårbergs Idrottsplats nästa vecka så kan vi prata mer om hur det funkar.

 

Läs mer om Föräldraledare och vad ni kan hjälpa till med här: KLICKA HÄR

 

Spelarutrustning
Träningskläder kan redan nu köpas och beställs endast genom vår partner Bareko: antingen online via deras webbshop eller fysiskt på plats i deras butik i Huddinge Centrum.

 

Läs mer om våra spelarkläder och hur ni beställer: KLICKA HÄR

 

Tack för er uppmärksamhet och hoppas vi ses nere IP nästa vecka!

 

Kallelse till Årsmöte 2022
2022-03-03 14:51
Årsmötet för 2022 sker i år som ett fysiskt möte i vår cafeteria på Vårbergs Idrottsplats. Mötet sker torsdag den 24 mars kl 18:30.
 
För att vi ska kunna genomföra årsmötet på bästa möjliga sätt behöver vi veta vilka som ska närvara och ber er därför att föranmäla er genom att maila oss.
 
När: Torsdag 24 mars
Tid: Klockan 18:30
Var: Cafeteria, Vårbergs Idrottsplats
 
Vi återkommer med länk och mer information 1 vecka innan årsmötet äger rum.
 
Frågor och funderingar? Maila oss på: kansli@ifkstockholmfk.se
Snart sätter säsongen igen (sakta men säkert)...
2022-02-01 17:08

Efter att ha legat nere med träningar sedan i december har vi äntligen smått börjat med att sätta igång med vår ordinarie verksamhet igen! Vissa tidigare än andra...

 

 

När kan ert barn börja träna igen egentligen?
Vad det innebär rent praktiskt för just ditt barn samt vilka dagar och tider ert barn tränar, har ni redan (eller kommer få inom ett par veckor) fått information om på er angivna e-post eller allra bäst i Medlemsappen (som ni bör redan ha laddat ner och loggat in i). Under "Kalender" kommer ni sedan kunna se alla aktiviteter och även i början av perioderna få personliga kallelser.

 

När sedan vädret successivt tillåter så är tanken att vi ska sätta igång all ordinarie verksamhet utomhus på Vårbergs Idrottsplats. I er Medlemsapp kommer då samtliga träningspass (med kallelser) ligga uppe två veckor innan.

 

Vi är alltså beroende av vädret för att träna utomhus
Obs! Tänk dock på att vi är väldigt beroende av väderleken, så om det är för kallt i luften eller för halt på planen så blir det ingen träning. Om en aktivitet EJ står med i Kalendern i Medlemsappen är den inställd. Vissa träningsgrupper har även Whatsapp-chattar där ledarna meddelar om en aktivitet är inställd.

 

Tips vid träning utomhus när det är kallt (länk)
Se hit ni som ska träna utomhus eller redan tränar utomhus. Via denna länk finns tips och råd vad man ska tänka på vid träning utomhus vid kyla: KLICKA HÄR

 

 

Vad som komma skall den närmsta månaden:

 

1. Träningar sätter igång igen sakta men säkert från 2022-02-01, men dock inte för alla lag på en gång tyvärr. Håll utkik i mailen eller Medlemsappen för kallelse. Allt beror på vädret egentligen.

 

2. Vissa ålderskullar (födda 2014, 2015 och 2016) startar upp helt nya träningsgrupper och då är det ni föräldrar som i framtiden kommer få leda grupperna. Till dess får ni gå vid sidan av en erfaren ledare och sedermera utbildas gratis. Många av er har redan visat intresse för att hjälpa till som föräldraledare, men vi behöver alltid fler personer som ställer upp och gör en insats!

 

Är ert barn född 2014, 2015 eller 2016? Hör av er med ett mail till: kansli@ifkstockholmfk.se

 

3. Fakturering av föreningsavgiften: 2022-02-14 (fakturan mailas till er angivna mail och skall vara inbetald senast 2022-04-01). Alltså hela 45 dagar har ni på er. Om ni EJ betalat fakturan innan den 1 april tar vi det som att ni INTE ska fortsätta träna i IFK Stockholm och blir då automatiskt borttagna ur systemet.

 

Obs! Denna faktura gäller alltså om man vill vara med och spela kommande säsongsperiod: 2022-04-01 till 2023-03-31 (12 månader från 1 april 2022)

 

 

Tack för er uppmärksamhet och som vanligt kan ni maila oss på: kansli@ifkstockholmfk.se om ni har frågor!

 

Börja spela fotboll!
Stötta vår verksamhet!
Nyheter från våra lag
Det finns inga nyheter..
 
Följ oss på Facebook
Se våra bilder på Instagram
Våra samarbetspartners
Våra huvudleverantörer
Våra utvecklingssamarbeten