BÖRJA SPELA FOTBOLL I IFK STOCKHOLM!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK STOCKHOLM FOTBOLL
En gång kamrat - alltid kamrat

Som partner till IFK kan ni...

... dela vårt sociala ansvar
Vårt engagemang för viktiga samhällsfrågor är stort. Som partner är du med och stöttar dessa projekt som ger barn och ungdomar en möjlighet att utvecklas i en positiv riktning. CSR är en viktig del i vårt arbete, och vi genomför många projekt tillsammans med våra partners för ett bättre samhälle för alla, oavsett bakgrund eller förutsättningar. Tillsammans är vi bättre!
 
... få ut det mesta av er exponering
Som partner till IFK Stockholm har du unika möjligheter att exponera ditt företags varumärke för en arenapublik och våra medlemmar genom tryck på matchdräkter, träningsoveraller och träningströjor som bärs av samtliga medlemmar i och kring våra aktiviteter. Se till att göra er företagslogga till en vanlig syn i Söderort med omnejd på minst 300 ungdomars föreningskläder samtidigt som ni skapar en stark koppling till IFK som förening.
 
... marknadsföra era produkter och tjänster
Vinn nya kunder genom att promota era produkter och tjänster till våra medlemmar. Nå ut direkt till alla medlemmar och andra samarbetspartners genom riktade utskick, exklusiva medlemskort, nyhetsbrev, erbjudanden via hemsidan och nu även via våra sociala medier med alla dess fördelar.
Med hjälp av ert engagemang vill vi...

... skapa en trygg och glädjefylld naturlig mötesplats där flickor och pojkar känner sig välkomna oavsett bakgrund och ambition. En flexibel och utvecklande verksamhet som ser bortom resultat på plan.
 
… inspirera så många barn och ungdomar i närområdet som möjligt, att idrotta så högt upp i åldrarna som det är möjligt, för både hälsans, karaktärens men även samhällets skull. 
 
… bedriva en utbildningsverksamhet som ger spelare och ledare de bästa förutsättningar att utvecklas som ledare, spelare och framförallt människa enligt egna förutsättningar och ambition.
 
Forskning visar att effekten av varumärkesexponering blir starkare och mer värdefull när den kopplas till något man har ett genuint engagemang för - som till exempel god folkhälsa för alla och liknande samhällsansvar.

Klicka här för att läsa vidare kring vårt samhällsengagemang.
Så här gör ni för att anmäla intresse!

01. Intresseanmälan

Ni hör av er till oss med en förfrågan med tankar och idéer över vårt eventuella samarbete. I mailet beskriver presenterar ni er kort, och vad ni kan tänkas stötta oss med. Eventuellt även vad ni förväntar er av vårt samarbete.

 

02. Uppföljning

Ni får ett mail från oss där ni får veta lite mer om oss samt all annan viktig information kring detta. Vi bokar eventuellt redan nu även in ett möte för att lära känna varandra. Ni skriver även ner diverse funderingar ni kan ha och som ni vill ha svar på, antingen på vårt kommande möte eller via e-post.

 

03. Sammankomst

Vi sätter oss ner för ett förutsättningslöst möte för att ta vidare beslut kring vårt eventuellla samarbete. När båda är nöjda börjar vi planera och samordna allt.


Kontakta oss idag via denna länk

 
Följ oss på Facebook
Se våra bilder på Instagram
Våra samarbetspartners
Våra huvudleverantörer
Våra utvecklingssamarbeten