BÖRJA SPELA FOTBOLL I IFK STOCKHOLM!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK STOCKHOLM FOTBOLL
En gång kamrat - alltid kamrat

Sommarlov! Var med på fotbollsskolan Summer Camp...
2022-06-26 15:33

 

Från och med imorgon går föreningen på sommarlov och är tillbaka i mitten av augusti igen (vissa lag tränar dock vidare så kolla med er tränare vad som gäller)!

 

Men för er som är kvar i stadsdelen över sommarn bjuder vi in er att komma ner till Vårbergs Ip för att fortsätta spela fotboll trots att inte lagen tränar som vanligt...

 

Spontanfotboll (gratis för alla oavsett!)
Vi kommer att erbjuda alla våra medlemmar som är kvar i stadsdelen över sommarn att komma ner 1 gång i veckan under hela juli-månad till Vårbergs IP för att hänga och spela fotboll med vänner. Det kommer alltid finns ledare på plats och så ska vi försöka hitta på nåt skoj varje vecka tillsammans. Detta kommer vara helt gratis och utan föranmälan. Så det är bara att dyka upp!
 
Varje torsdag med start 7 juli kl 13:00-16:00
 
Summer Camp 2022 (kostnad men rabatt för IFKare)
Veckan innan skolstart (vecka 32) erbjuder vi även en fotbollsskola i eget regi, även kallad Summer Camp, för dom barn som vill avsluta sitt sommarlov med 4 dagar fyllda av fotboll och glädje. Denna fotbollsskola kommer dock kosta (billigare för IFK-medlemmar) och det krävs en föranmälan för att få paxa sin plats och vara med.

 

För mer information om dag, tid och hur man anmäler sig KLICKA HÄR

 

Tveka inte att anmäla er redan idag för att säkra er plats och kom gärna ner varje torsdag för å lira boll tillsamman med era fotbollskamrater!

 

 

 


Nyhetsarkiv
2022-05-02 19:24
 
Följ oss på Facebook
Se våra bilder på Instagram
Våra samarbetspartners
Våra huvudleverantörer
Våra utvecklingssamarbeten