BÖRJA SPELA FOTBOLL I IFK STOCKHOLM!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK STOCKHOLM FOTBOLL
En gång kamrat - alltid kamrat

Ny klädkollektion från Craft + Bareko
2021-02-05 12:00
Från och med den 1 januari 2021 har vi bytt klädleverantör till Craft Sportswear och vi behåller Bareko Sport som vår återförsäljare, både digitalt på nätet och fysiskt som butik i Huddinge Centrum.

Att vi genom samarbetet med Craft kan erbjuda klädkollektioner med bättre anpassning och design med fokus på funktion känns modernt och bra, samt passar vår "nya" profil när vi går framåt.

Vad innebär det för dig som medlem?
För dig som medlem innebär det att du tillsvidare kan använda dina Adidas-kläder vid exempelvis träning och match, men att vi under våren 2021 kommer att fasa ut Adidas-kollektionerna och senast i höst ska samtliga medlemmar ha bytt sina kläder till Craft. 

Obs! Vi rekommenderar varmt dock att ni passar på att beställa nya kläderna redan på vår Klädprovardag där det kommer finnas väldigt bra paketerbjudanden. Läs mer nedan:

Passa på att beställa säsongens kläder på söndag den 28 februari!
Söndagen den 28 februari har vi bokat in vår årliga Klädprovardag, där ni som medlem tillsammans med er träningsgrupp kan göra en gemensam lagbeställning av: match- och träningskläder. Ni har möjlighet att denna dag komma ner och prova kläderna på plats, göra en full beställning direkt, så att ni är garanterade att få samtliga kläder i god tid inför säsongsstart (1 april) till ett väldigt bra pris.

  • Läs mer om utbudet och hur "Klädprovardagen" går till genom att KLICKA HÄR (inloggning krävs)
  • Har ni ej inloggning ännu, så kan ni läsa hur ni går tillväga via DENNA LÄNK

Vi vill tacka Adidas för många bra år som klädleverantör, framförallt vill vi tacka alla inom Adidas-familjen som har hjälpt oss att tillsammans utvecklas och växa som förening. Vi vill självklart rikta ett särskilt tack till våra kontaktpersoner genom åren för allt stöd och för det goda samarbetet.

Nyhetsarkiv
2022-05-02 19:24
 
Följ oss på Facebook
Se våra bilder på Instagram
Våra samarbetspartners
Våra huvudleverantörer
Våra utvecklingssamarbeten