BÖRJA SPELA FOTBOLL I IFK STOCKHOLM!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK STOCKHOLM FOTBOLL
En gång kamrat - alltid kamrat

Snart tar vi sommarlov! Vad händer då?
2023-05-29 12:14

Nu när sommarn närmar sig med stormsteg och därmed dags för samtliga barnlag att ta ett uppehåll över sommaren så vill föreningen passa på att informera vad som finns att göra i sommar...

 

I slutet av juni går vi på sommarlov!
För barn upp till 13 år så tar seriespelet i Sanktan slut i mitten av juni och därmed även dom flesta ordinarie träningarna med laget. För dom allra flesta barn är alltså sista träningstillfället redan vecka 25/26. Sedan återupptar vi den ordinarie träning i augusti igen.

 

Obs! Kolla kalendern i Medlemsappen för mer information kring just ditt lag eller fråga er ledare för mer info.

 

Spontanfotboll (Gratis)
Vi kommer att erbjuda alla våra medlemmar som är kvar i stadsdelen över sommarn att komma ner en gång i veckan under juli-månad till Vårbergs IP för att hänga och spela fotboll med vänner. Det kommer alltid finns ledare på plats och så ska vi försöka hitta på nåt skoj varje vecka tillsammans. Detta kommer vara helt gratis och utan föranmälan. Så det är bara att dyka upp! Vi träffas varje torsdag med start 6 juli kl 13:00 och framåt

 

Mer info om Spontanfotbollen: KLICKA HÄR!

 

Summer Camp (Kostnad)
Veckan innan skolstart (vecka 32) erbjuder vi även en fotbollsskola, även kallad Summer Camp, för dom barn som vill avsluta sitt sommarlov med 4 dagar fyllda av fotboll och glädje. Denna fotbollsskola kommer dock kosta, och det krävs en föranmälan för att få paxa sin plats och vara med.

 

Obs! Som medlem i IFK Stockholm eller boende i Stockholmshem, Svenska Bostäder eller Familjebostäder får man 50% rabatt på hela anmälningsavgiften. Endast 1 rabatt åt gången.

 

Mer information om dag, tid och hur man anmäler: KLICKA HÄR!

 

Varma fotbollshälsningar från alla i IFK Stockholm Fotboll!

 


Nyhetsarkiv
2022-05-02 19:24
 
Följ oss på Facebook
Se våra bilder på Instagram
Våra samarbetspartners
Våra huvudleverantörer
Våra utvecklingssamarbeten