BÖRJA SPELA FOTBOLL I IFK STOCKHOLM!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK STOCKHOLM FOTBOLL
En gång kamrat - alltid kamrat

Snart sätter säsongen igen (sakta men säkert)...
2022-02-01 17:08

Efter att ha legat nere med träningar sedan i december har vi äntligen smått börjat med att sätta igång med vår ordinarie verksamhet igen! Vissa tidigare än andra...

 

 

När kan ert barn börja träna igen egentligen?
Vad det innebär rent praktiskt för just ditt barn samt vilka dagar och tider ert barn tränar, har ni redan (eller kommer få inom ett par veckor) fått information om på er angivna e-post eller allra bäst i Medlemsappen (som ni bör redan ha laddat ner och loggat in i). Under "Kalender" kommer ni sedan kunna se alla aktiviteter och även i början av perioderna få personliga kallelser.

 

När sedan vädret successivt tillåter så är tanken att vi ska sätta igång all ordinarie verksamhet utomhus på Vårbergs Idrottsplats. I er Medlemsapp kommer då samtliga träningspass (med kallelser) ligga uppe två veckor innan.

 

Vi är alltså beroende av vädret för att träna utomhus
Obs! Tänk dock på att vi är väldigt beroende av väderleken, så om det är för kallt i luften eller för halt på planen så blir det ingen träning. Om en aktivitet EJ står med i Kalendern i Medlemsappen är den inställd. Vissa träningsgrupper har även Whatsapp-chattar där ledarna meddelar om en aktivitet är inställd.

 

Tips vid träning utomhus när det är kallt (länk)
Se hit ni som ska träna utomhus eller redan tränar utomhus. Via denna länk finns tips och råd vad man ska tänka på vid träning utomhus vid kyla: KLICKA HÄR

 

 

Vad som komma skall den närmsta månaden:

 

1. Träningar sätter igång igen sakta men säkert från 2022-02-01, men dock inte för alla lag på en gång tyvärr. Håll utkik i mailen eller Medlemsappen för kallelse. Allt beror på vädret egentligen.

 

2. Vissa ålderskullar (födda 2014, 2015 och 2016) startar upp helt nya träningsgrupper och då är det ni föräldrar som i framtiden kommer få leda grupperna. Till dess får ni gå vid sidan av en erfaren ledare och sedermera utbildas gratis. Många av er har redan visat intresse för att hjälpa till som föräldraledare, men vi behöver alltid fler personer som ställer upp och gör en insats!

 

Är ert barn född 2014, 2015 eller 2016? Hör av er med ett mail till: kansli@ifkstockholmfk.se

 

3. Fakturering av föreningsavgiften: 2022-02-14 (fakturan mailas till er angivna mail och skall vara inbetald senast 2022-04-01). Alltså hela 45 dagar har ni på er. Om ni EJ betalat fakturan innan den 1 april tar vi det som att ni INTE ska fortsätta träna i IFK Stockholm och blir då automatiskt borttagna ur systemet.

 

Obs! Denna faktura gäller alltså om man vill vara med och spela kommande säsongsperiod: 2022-04-01 till 2023-03-31 (12 månader från 1 april 2022)

 

 

Tack för er uppmärksamhet och som vanligt kan ni maila oss på: kansli@ifkstockholmfk.se om ni har frågor!

 


Nyhetsarkiv
2022-05-02 19:24
 
Följ oss på Facebook
Se våra bilder på Instagram
Våra samarbetspartners
Våra huvudleverantörer
Våra utvecklingssamarbeten