BÖRJA SPELA FOTBOLL I IFK STOCKHOLM!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK STOCKHOLM FOTBOLL
En gång kamrat - alltid kamrat

Välkomna till IFK Stockholm Pojkar 2011 Röd!

Pojkar 2011 är ett gäng glada killar som tränar med fokus på att ge samtliga spelare en gedigen grundutbildning i fotboll samt vidareutveckla barnens förmåga att fungera bra i grupp genom att träna på beslutsfattande, spelförståelse och spelglädje samt ha övningar med många bollkontakter.
 
Vi tränar utomhus på konstgräset i Vårbergs Idrottsplats mellan första april och sista oktober samt futsal inomhus mellan den första november och sista mars i diverse hallar i närområdet. För träningstider klickar ni på Kalender här på hemsidan eller enklast via medlemsappen.
 
Under 2021 deltar vi i S:t Eriks Cupen och hela spelprogrammet hittar ni på Matcher. Kallelser till dessa matcher skickas ut via medlemsappen.
 
Vi vill gärna bli fler i gruppen, så är du en kille född 2011 är du varmt välkommen att bli en del av IFK-familjen! Hör av dig redan idag med en förfrågan.
 
Är du intresserad av att börja spela eller vill bara veta mer om laget?
 
Läs mer här om hur det är att vara spelare i IFK, HÄR
 
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Följ oss på Facebook
Se våra bilder på Instagram
Våra samarbetspartners
Våra huvudleverantörer
Våra utvecklingssamarbeten