BÖRJA SPELA FOTBOLL I IFK STOCKHOLM!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK STOCKHOLM FOTBOLL
En gång kamrat - alltid kamrat

Bli medlem i IFK Stockholm FK
BLI MEDLEM
Välkommen till IFK Stockholm Fotboll!
Fotboll i Vårberg, Skärholmen, Sätra och Bredäng + omnejd

”IFK Stockholm Fotboll är en välskött fotbollsförening i ytterförort byggd på engagerade och ideellt arbetande ledare, passionerade supportrar och ambitiösa spelare, i alla åldrar och från olika bakgrunder, som vill dela med sig av sin kamratskap och glädje till Skärholmen med omnejd.”


Vi är en förening som i första hand bedriver barn- och ungdomsverksamhet inom fotboll. Barn- och ungdomsidrotten är något som ligger oss varmt om hjärtat och vi har därför som mål att snarast starta flera nya lag inom föreningen, samt utöka verksamheten med flickor. Vill du börja spela? Läs mer HÄR.

Vi vill aktivt samarbeta med det lokala näringslivet, som är ett extremt viktigt stöd för föreningens utveckling, samtidigt som företagen kan ta tillvara på de möjligheter som vi och vår stadsdel har att erbjuda. Vill ni stötta vår verksamhet? Läs mer HÄR.

Tillsammans utvecklas vi med framgång… !
Sommarlov! Var med på fotbollsskolan Summer Camp...
2022-06-26 15:33

 

Från och med imorgon går föreningen på sommarlov och är tillbaka i mitten av augusti igen (vissa lag tränar dock vidare så kolla med er tränare vad som gäller)!

 

Men för er som är kvar i stadsdelen över sommarn bjuder vi in er att komma ner till Vårbergs Ip för att fortsätta spela fotboll trots att inte lagen tränar som vanligt...

 

Spontanfotboll (gratis för alla oavsett!)
Vi kommer att erbjuda alla våra medlemmar som är kvar i stadsdelen över sommarn att komma ner 1 gång i veckan under hela juli-månad till Vårbergs IP för att hänga och spela fotboll med vänner. Det kommer alltid finns ledare på plats och så ska vi försöka hitta på nåt skoj varje vecka tillsammans. Detta kommer vara helt gratis och utan föranmälan. Så det är bara att dyka upp!
 
Varje torsdag med start 7 juli kl 13:00-16:00
 
Summer Camp 2022 (kostnad men rabatt för IFKare)
Veckan innan skolstart (vecka 32) erbjuder vi även en fotbollsskola i eget regi, även kallad Summer Camp, för dom barn som vill avsluta sitt sommarlov med 4 dagar fyllda av fotboll och glädje. Denna fotbollsskola kommer dock kosta (billigare för IFK-medlemmar) och det krävs en föranmälan för att få paxa sin plats och vara med.

 

För mer information om dag, tid och hur man anmäler sig KLICKA HÄR

 

Tveka inte att anmäla er redan idag för att säkra er plats och kom gärna ner varje torsdag för å lira boll tillsamman med era fotbollskamrater!

 

 

 

Information om Sommaren 2022!
2022-05-30 15:04

 

Nu när sommarn närmar sig med stormsteg och det är snart dags för samtliga knatte- och barnlag att ta ett uppehåll över sommaren så vill föreningen passa på att informera vad som finns att göra i sommar...

 

I slutet av juni går vi på sommarlov!
För barn upp till 13 år så tar seriespelet i Sanktan slut i mitten av juni och därmed även dom ordinarie träningarna med laget. För dom allra flesta barn är alltså sista träningstillfället redan vecka 24/25. Sedan återupptar vi den ordinarie träning i augusti igen.

 

Obs! Kolla kalendern i Medlemsappen för mer information kring just ditt lag.

 

Spontanfotboll (gratis)
Vi kommer att erbjuda alla våra medlemmar som är kvar i stadsdelen över sommarn att komma ner 1-2 gånger i veckan under hela juli-månad till Vårbergs IP för att hänga och spela fotboll med vänner. Det kommer alltid finns ledare på plats och så ska vi försöka hitta på nåt skoj varje vecka tillsammans. Detta kommer vara helt gratis och utan föranmälan. Så det är bara att dyka upp!

 

Varje torsdag med start 7 juli kl 13:00-16:00 och fredag 8 juli 14:00-16:00

 

Summer Camp 2022 (kostnad)
Veckan innan skolstart (vecka 32) erbjuder vi även en fotbollsskola i eget regi, även kallad Summer Camp, för dom barn som vill avsluta sitt sommarlov med 4 dagar fyllda av fotboll och glädje. Denna fotbollsskola kommer dock kosta, och det krävs en föranmälan för att få paxa sin plats och vara med.

 

För mer information om dag, tid och hur man anmäler sig KLICKA HÄR

 

Varma fotbollshälsningar från alla i IFK Stockholm Fotboll!

 

2022-05-02 19:24

IFK Stockholms Fotbollsskola kommer i år att hålla till på Vårbergs Idrottsplats veckan innan skolstart i augusti (vecka 32). Tillsammans med våra härliga ledare erbjuder vi sommarens roligaste vecka fylld med fotboll, lek och härliga upptåg!

 

Vi är glada och väldigt stolta att Stockholmshem, Svenska Bostäder och Familjebostäder är med och erbjuder alla barn och ungdomar boendes i området att få vara med i en fotbollsskola i sitt närområde till ett väldigt prisvärt pris.

 

Målgrupp

Flickor och pojkar: 7-12 år (födda 2010-2015)

 

Spelperiod

Vecka 32 (8 - 11 augusti 2022)

 

Dag, tid och plats?

Måndag, tisdag, onsdag och torsdag 13:00-16:00

Plats: Vårbergs Idrottsplats (konstgräs)

 

Kostnad: 1000 kr (200kr för boende i Svenska Bostäder, Stockholmshem eller Familjebostäder. Obs! Ange kontraktsnummer vid anmälan annars makuleras din anmälan.)

 

Först till kvarn!

Obs! Begränsat antal platser så först till kvarn gäller...

 

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA DIREKT TILL ANMÄLNINGSSIDAN

 

eller KLICKA HÄR FÖR ATT LÄSA VIDARE

Dags för IFKs allra första "Kamratdagen"!
2022-04-17 21:37

 

Dags för IFK Stockholms allra första "Kamratdagen"!

 

Vad är "Kamratdagen"? Det är en dag vigd speciellt åt oss medlemmar i föreningen där vi kan träffas och umgås över åldrarna och grupperna. Tanken är att vi ska äta gott, spela fotboll och skapa en gemensam föreningskänsla där vi lär känna varann, oavsett om det är spelare, ledare eller föräldrar.

 

Aktiviteter

 

Lagaktivitet: Varje Ålderskull skall inom sin grupp planera för en lagaktivitet och förslagsvis ha en gemensam picknick. Det kommer finnas en grill på plats som går att använda av alla, och så är även cafeterian öppen där det finns kök med kylskåp. Föreningen är även såklart med och hjälper till med allt.

 

Obs! Prata ihop er inom träningsgruppen redan nu för att planera något roligt.

 

Fotografering (Gratis): externa företaget IdrottsFoto kommer återigen ner till Vårbergs IP för att fotografera spelarna (enskilt) samt träningsgrupperna (lagfoto). Själva fotograferingen är gratis men om man beställer fysiska bilder på sitt barn så tillkommer en extra kostnad.

 

Obs! Specifikt fotoschema för just ditt barn kommer ca 2 veckor innan själva tillfället.

 

Praktisk information

 

Vad: Kamratdagen (Gemensam föreningsdag)
När: Söndag 8 maj
Tid: 10:00 - 16:00
Var: Vårbergs Idrottsplats

 

Hoppas att många kan närvara och tillsammans ska vi se till att det blir en minnesvärd dag för alla!

 

Har ni funderingar, tips eller vill hjälpa till med något? Maila oss: kansli@ifkstockholmfk.se

 

Äntligen säsongsstart för barnfotbollen!
2022-03-28 15:40

 

Hej igen fotbollsförälder!

 

Nu är våren äntligen här och alltså dags för säsongsstart för ugdomsfotbollen i IFK Stockholm Fotbollsklubb... läs vidare för mer info vad som gäller för just ditt barn!

 

Träningstider
Nu är alla träningar för ert barn upplagda i Medlemsappen. Så logga in (om ni inte redan gjort det) och kolla Kalendern för att se aktiviteterna som finns upplagda för hela säsongen.

 

Läs mer om Medlemsappen och hur ni loggar in här: KLICKA HÄR

 

Föräldraledare
Vi har fortfarande stort behov av föräldraledare i alla lag så hör av er via mail eller ta tag i oss nere på Vårbergs Idrottsplats nästa vecka så kan vi prata mer om hur det funkar.

 

Läs mer om Föräldraledare och vad ni kan hjälpa till med här: KLICKA HÄR

 

Spelarutrustning
Träningskläder kan redan nu köpas och beställs endast genom vår partner Bareko: antingen online via deras webbshop eller fysiskt på plats i deras butik i Huddinge Centrum.

 

Läs mer om våra spelarkläder och hur ni beställer: KLICKA HÄR

 

Tack för er uppmärksamhet och hoppas vi ses nere IP nästa vecka!

 

BLI MEDLEM
Börja spela fotboll!
Stötta vår verksamhet!
Nyheter från våra lag
Det finns inga nyheter..
 
Följ oss på Facebook
Se våra bilder på Instagram
Våra samarbetspartners
Våra huvudleverantörer
Våra utvecklingssamarbeten