BÖRJA SPELA FOTBOLL I IFK STOCKHOLM!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK STOCKHOLM FOTBOLL
En gång kamrat - alltid kamrat

 
Vårt ändamål

IFK Stockholm bedriver för närvarande verksamhet inom fotboll.

IFK Stockholm skall genom utövning av idrott och friluftsliv, verka för höjande medlemmarnas sociala och fysiska fostran, samt för främjande av god kamratskap och idrottsanda.

IFK Stockholm ger barn och ungdomar i området möjlighet att träna fotboll under både spontana och organiserade former ledda av välutbildade tränare och lagledare. Fotboll i IFK skall vara kvalitativt men samtidigt roligt och givande. Detta innebär att en god fotbollskultur, både på och utanför plan, byggs upp genom att lära ut grunderna.
Vår verksamhetsidé går ut på att...


… bedriva fotbollsverksamhet för flickor och pojkar, kvinnor och män i alla åldrar.


… ge så många barn och ungdomar samt vuxna som möjligt, i upptagningsområdet, en så meningsfull fritidssysselsättning som möjligt i en så bra verksamhet som möjligt.


… vi vill, på alla nivåer, bedriva sin idrott så att den utvecklar människor positivt såväl fysiskt och psykiskt som socialt och kulturellt

Verksamhetsmål

Målet med vår verksamhet är att befästa vår ställning som en av Skärholmens mest betydande och ledande föreningar med huvudsaklig inriktning att erbjuda idrott som en positiv och meningsfull fritidsaktivitet för ALLA barn och ungdomar i Skärholmen med omnejd där individens glädje och personliga utveckling står i största fokus.

Verksamheten skall utformas så att alla barn och ungdomar ska kunna delta och ha kul, men i takt med att ungdomarna blir äldre ska det även finnas riktigt bra förutsättningar att nå den absoluta toppen och det inom IFK Stockholms regi.

IFK Stockholm skall...

… vara södra Stockholms mest framgångsrika klubb såväl idrottsligt som ekonomiskt.

… vara ledande i Stockholm bland Skärholmsbor med omnejd på att fostra egna spelare hela vägen genom barn- och ungdomsfotbollen till seniorfotbollen.

… erbjuda förstklassig underhållning samt attraktiva produkter och tjänster med anknytning till fotbollen.

… ha en stor och trogen publik till våra arrangemang, göra våra supportrar lyckliga och hängivna samt sponsorer och samarbetspartners nöjda och belåtna.

… skapa en livslång relation till de aktiva barn- och ungdomsspelare, en relation som bygger på våra värdeord i "Kamratandan" - rötterna, ambitionen, gemenskapen, respekten och kärleken - och som skapar ett starkt bultande supporterhjärta livet ut.
 
Följ oss på Facebook
Se våra bilder på Instagram
Våra samarbetspartners
Våra huvudleverantörer
Våra utvecklingssamarbeten