BÖRJA SPELA FOTBOLL I IFK STOCKHOLM!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK STOCKHOLM FOTBOLL
En gång kamrat - alltid kamrat

IFK Stockholm FK
vs
Älta IF 1
IFK Stockholm FKvsÄlta IF 1

  INFORMATION

Matchstart:lör 12 februari, 09:00
Plats:Skärholmshallen 1
Tävling:
Matchnummer: 150591053
Samling:08:30, Skärholmshallen
Aktivitetsinfo: DAGS FÖR HEMMAMATCH I FUTSAL!

VAD SKA SPELAREN HA PÅ SIG?

Spelaren kommer ombytt och klar med sina matchkläder: röd matchtröja, vita matchshorts och vita matchstrumpor. Man spelar i inomhusskor: antingen futsalskor eller vanliga gymnastikskor. Glöm ej vattenflaska.

VAR OCH VILKEN TID SAMLAS VI?

Vi samlas ALLTID ombytta och klara i Skärholmshallen. Samlingstiden varierar och står därför på själva kallelsen, så kolla där för att vara säkra på att komma i tid.

Obs! Om spelaren är sen får hen börja sitta på bänken.

HUR GÖR MAN OM SPELAREN INTE KAN VARA MED?

Ni måste i denna kallelse inom 3 dagar (onsdag) svara ifall spelaren kommer eller inte. På så sätt kan vi ledare hitta ersättare i god tid och planera matchplanen bättre.

Obs! Om spelaren svarar JA på kallelsen men sen inte dyker upp, så är man avstängd kommande match. Samma sak om ni inte svarat alls.

VILL NI KOMMA I KONTAKT MED OSS?

Varje träningsgrupp har en chattgrupp i Whatsapp där man kan ställa frågor som man inte fått svar på här. Där kan även privat komma i kontakt med ledarna.

<< Tillbaka

 
 
Följ oss på Facebook
Se våra bilder på Instagram
Våra samarbetspartners
Våra huvudleverantörer
Våra utvecklingssamarbeten