BÖRJA SPELA FOTBOLL I IFK STOCKHOLM!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK STOCKHOLM FOTBOLL
En gång kamrat - alltid kamrat

Utomhusträning
 
Tid:mån 05 juni, 17:15 - 18:30
Plats:Vårbergs Idrottsplats
Samling:17:05, Konstgräsplan 2BB
Aktivitetsinfo:Hej, dags för träning utomhus!

VAD SKA SPELAREN HA PÅ SIG?

Spelaren kommer ombytt och klar med sina träningskläder från IFK STHLM. Om det är kallt/blött har man på sig flera lager kläder såsom underställ och regnjacka samt mössa, buff och handskar. Glöm ej vattenflaska.

HUR GÖR MAN OM SPELAREN INTE KAN VARA MED?

För att vi ska kunna planera träningen utefter hur många deltagare som finns på plats varje pass, måste ni svara i denna kallelse om ni INTE kan vara med. Svara gärna snarast möjligt ni vet status på ert barn.

VAD HÄNDER OM DET ÄR DÅLIGT VÄDER ELLER LIKNANDE?

Vi tränar oavsett väder! Men om det är för kallt, blött eller om planen är icke spelbar, så ställs träningen in samma dag ungefär innan 15:00. Så håll utkik i Medlemsappen, mailen eller chattgruppen för info från ledare.

VILL NI KOMMA I KONTAKT MED OSS?

Varje träningsgrupp har en chattgrupp i Whatsapp där man kan ställa frågor som man inte fått svar på här. Där kan målsmän även privat komma i kontakt med ledarna för mer specifika frågor.

Annars maila föreningen: kansli@ifkstockholmfotboll.se

<< Tillbaka

 
 
Följ oss på Facebook
Se våra bilder på Instagram
Våra samarbetspartners
Våra huvudleverantörer
Våra utvecklingssamarbeten