BÖRJA SPELA FOTBOLL I IFK STOCKHOLM!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK STOCKHOLM FOTBOLL
En gång kamrat - alltid kamrat

Bli medlem i IFK Stockholm FK
BLI MEDLEM
 
Rekommendationer kring träning utomhus i kyla


Det går faktiskt jättebra att träna fotboll utomhus även om termometern pekar nedåt 3-8 minusgrader beroende på ålder på barnet. Det krävs bara att man har hyfsad utrustning, och den behöver inte vara speciellt dyr heller. Vad som behövs är rätt typ av strumpor, ett underställ, mössa och handskar.

 

Obs! I slutändan är det upp till er och ert barn att bestämma vad som är bäst just för er. Bäst är att prata ihop sig inom gruppen tillsammans med ledarna för att ta ett beslut kring om man ska träna eller inte vid ett givet tillfälle.


Läs mer via DENNA LÄNK


Här nedan följer tips kring vad man ska tänka på och hur man klär sig "rätt":

Information för träning utomhus när det är kallt:

Att tänka på vid fotbollsträning/fysisk aktivitet:

 

  • Ha inte bomullskläder närmast kroppen, ha istället kläder av syntet eller ull.
  • Ha handskar som tål vatten. Tygvantar blir väldigt kalla snabbt.
  • Ta inte på er varma täckjackor på överkroppen när ni ska träna. Klä er jämnvarmt över hela kroppen istället. Underställ, tröja, överdragskläder, mössa och handskar räcker. Jacka tar ni på er endast vid vila.
  • Om det är blött utomhus; så kan ni prova att sätta plastpåsar runt fötterna innan ni sedan sätter på fotbollsskorna över.
  • Tänk också på att inte gå ut till träningen för lång tid i förväg för att undvika att kyla och blöta ner er i onödan.
  • Fyll vattenflaskorna med ljummet vatten, istället för kallt vatten.
  • Extra viktigt är också att ni fått i er energi/kolhydrater innan träning för att kunna generera värme på ett mer effektivt sätt under passet.
  • Och såklart, håll igång hela tiden under träningspasset.

 

Blir ni trots dessa tips fortfarande kalla och blöta under träningspasset, tar ni en kort paus i omklädningsrummet och kommer tillbaka när det känns ok igen.

Rekommenderade kläder för träning vid kyla och väta
 
Vi har tillsammans med Bareko och Craft tagit fram funktionella och billiga kläder som passar perfekt för att spela utomhus under dom kallare månaderna på året.
 
Eftersom mycket av fotbollen som spelas i IFK Stockholm är under årets kallare månader så har vi tagit fram ett paket som är som gjort för spel utomhus höst och vintertid. Detta är alltså ett komplement till träningspaketet och skall användas tillsammans.
 
  • 1 st regnjacka
  • 1 st undertröja
  • 1 st underbyxa
  • 1 st mössa
  • 1 st handske
  • 1 st halsduk
  • 1 st dunjacka (när det är riktigt kallt)
 
Mer information om utbud och kostnad hittar ni här: KLICKA HÄR
 
Dessa kläder är alltså ej obligatoriskt att köpa men, vi rekommenderar det varmt eftersom det hjälper en att vara med på utomhusträningarna när vädret inte är med oss.
IFK Stockholm förlänger sitt samarbete med Bareko och Craft.
2024-02-26 14:37

IFK Stockholm förlänger sitt samarbete med Bareko Sport och Craft.

 

Det nya avtalet sträcker sig över 5 år och träder i kraft den 1 januari 2025.

 

Efter fyra år som huvudpartner till IFK Stockholm Fotboll inom rättigheterna sportutrustning och merchandise förlängs nu avtalet mellan Craft och IFK Stockholm till och med 2030. Givet det nya avtalets längd om totalt fem år med start från 2025 till 2030 blir detta det största sponsoravtalet i IFK Stockholms historia.

 

"Att få vara med på IFK Stockholms fortsatta resa är glädjande och hedrande. Vi från Bareko Sport och Craft ser fram emot 5 år av fortsatt nära samarbete med föreningen och dess medlemmar. Vi tackar för förtroendet!" Per från Bareko Sport och Micke från Craft

 

För Bareko Sport, Craft och IFK Stockholm innebär det nya avtalet ett än mer omfattande och djupare samarbete. IFK Stockholm med idag totalt över 800 spelare kommer därmed under lång tid framöver att spela fotboll i Craft-kläder och avtalet omfattar alla IFK Stockholm Fotbolls sektioner: herr, dam, ungdom, futsal samt merchandise.

 

"Vi har högt ställda krav på alla produkter vi använder och säljer inom föreningen. Samarbetet med Craft och Bareko har varit väldigt framgångsrikt, där både spelare och supportrar har gett mycket positiv feedback kring produktutvecklingen. Nu ser vi fram emot att både förlänga och fördjupa samarbetet kommande fem år", säger Marcelo Soto, Klubbansvarig på IFK Stockholm Fotboll.

Kallelse till Årsmöte 2024
2024-02-21 19:52
Årsmötet för 2024 sker som ett fysiskt möte i vår cafeteria på Vårbergs Idrottsplats. Mötet sker onsdag den 13 mars kl 18:30.
 
För att vi ska kunna genomföra årsmötet på bästa möjliga sätt behöver vi veta vilka som ska närvara och ber er därför att föranmäla er genom att maila oss.
 
När: Onsdag 13 mars
Tid: Klockan 18:30
Var: Cafeteria, Vårbergs Idrottsplats
 
Vi återkommer med mer information 1 vecka innan årsmötet äger rum.
 
Frågor, funderingar och anmälan? Maila oss på: kansli@ifkstockholmfk.se
 
Obs! Tänk på att för att få vara med och rösta på årsmötet så måste du vara medlem i IFK Stockholm FK.
Snart tar vi sommarlov! Vad händer då?
2023-05-29 12:14

Nu när sommarn närmar sig med stormsteg och därmed dags för samtliga barnlag att ta ett uppehåll över sommaren så vill föreningen passa på att informera vad som finns att göra i sommar...

 

I slutet av juni går vi på sommarlov!
För barn upp till 13 år så tar seriespelet i Sanktan slut i mitten av juni och därmed även dom flesta ordinarie träningarna med laget. För dom allra flesta barn är alltså sista träningstillfället redan vecka 25/26. Sedan återupptar vi den ordinarie träning i augusti igen.

 

Obs! Kolla kalendern i Medlemsappen för mer information kring just ditt lag eller fråga er ledare för mer info.

 

Spontanfotboll (Gratis)
Vi kommer att erbjuda alla våra medlemmar som är kvar i stadsdelen över sommarn att komma ner en gång i veckan under juli-månad till Vårbergs IP för att hänga och spela fotboll med vänner. Det kommer alltid finns ledare på plats och så ska vi försöka hitta på nåt skoj varje vecka tillsammans. Detta kommer vara helt gratis och utan föranmälan. Så det är bara att dyka upp! Vi träffas varje torsdag med start 6 juli kl 13:00 och framåt

 

Mer info om Spontanfotbollen: KLICKA HÄR!

 

Summer Camp (Kostnad)
Veckan innan skolstart (vecka 32) erbjuder vi även en fotbollsskola, även kallad Summer Camp, för dom barn som vill avsluta sitt sommarlov med 4 dagar fyllda av fotboll och glädje. Denna fotbollsskola kommer dock kosta, och det krävs en föranmälan för att få paxa sin plats och vara med.

 

Obs! Som medlem i IFK Stockholm eller boende i Stockholmshem, Svenska Bostäder eller Familjebostäder får man 50% rabatt på hela anmälningsavgiften. Endast 1 rabatt åt gången.

 

Mer information om dag, tid och hur man anmäler: KLICKA HÄR!

 

Varma fotbollshälsningar från alla i IFK Stockholm Fotboll!

 

Påsklovscamp med Supercoach
2023-03-13 16:29

Ta chansen att utveckla dig själv som fotbollsspelare under tre halvdagars Påsklovscamp. Arrangeras i samarbete mellan Supercoach och IFK Stockholm. 

 

Vi erbjuder fantastiska möjligheter till fotbollsträning med ledare från Supercoach, alla utbildade i Supercoach-metodik. Du kommer att träna tillsammans med andra kompisar i din ålder.

 

När: Påsklovet (vecka 15) 2023

Tid: tisdag, onsdag och torsdag 10:00-13:00 samt 14:00-17:00

Var: Vårbergs Idrottsplats

Pris: 545 kronor

 

Målgrupp: Barn födda 2010, 2011, 2012, 2013, 2014 och 2015

 

För detta pris får du som spelare:

 

  • Tre halv-dagars Supercamp med erfarna tränare. 
  • 6 pass med fotbollsinstruktörer från Supercoach, alla utbildade i Supercoach-metodik. 
  • Mellanmål (frukt & dryck)

 

För mer information och Anmälan KLICKA HÄR

 

Föreningens Årsmöte 2023
2023-02-22 17:00
Årsmötet för 2023 sker som ett fysiskt möte i vår cafeteria på Vårbergs Idrottsplats. Mötet sker onsdag den 22 mars kl 18:30.
 
För att vi ska kunna genomföra årsmötet på bästa möjliga sätt behöver vi veta vilka som ska närvara och ber er därför att föranmäla er genom att maila oss.
 
När: Onsdag 22 mars
Tid: Klockan 18:30
Var: Cafeteria, Vårbergs Idrottsplats
 
Vi återkommer med länk och mer information 1 vecka innan årsmötet äger rum.
 
Frågor och funderingar? Maila oss på: kansli@ifkstockholmfk.se
 
Tänk på att för att få vara med på årsmötet så måste du vara medlem i IFK Stockholm FK.
 
Exklusivt erbjudande från vår nya partner!
2022-10-08 17:42

 

Vi glada och stolta över att kunna presentera en ny samarbetspartner till föreningen som vi känner delar samma värdegrund samt syn på fotbollsutveckling som vi. Till skillnad från andra liknande företag så har MVP Akademi en sund syn på spelarutveckling och framförallt har dom humana priser och det var en av de största anledningarna till att vi valde att ingå ett samarbet med just MVP Akademi.

 

Samarbetet innebär till en början att ni som medlem får bättre pris på vissa av MVP Akademis tjänster, där vi känner att GRUPPTRÄNING gynnar er mest... i framtiden kanske samarbetet utökas och vi kan erbjuda er som medlem ännu bättre och fler alternativ.

 

Håll även utkik på gemensamma Camps vi kommer arrangera framöver, det finns chans på en Camp under höstlovet som håller på måndag till torsdag vecka 44. Mer info kommer snart

 

Gruppträning

  • 1 st träning i veckan för 849kr per månad
  • 2 st träningar i veckan för 1499kr per månad
  • Obs! IFK-medlemmar får 50% rabatt de första 2 månaderna.

Under gruppträningar tränar spelarna på de delar som de inte hinner göra med sina ordinarie klubblag. Detta kan exempelvis vara: teknik, koordination, första touch, avslutsmoment.

 

Upplägg: max 6 stycken spelare per grupp. Med max 6 spelare per grupp jobbar vi på detaljer och avslutar varje träning med tävling på momenten som vi jobbat på.

 

Privatträning

  • 1 st Privatträning med personlig PT: 699kr per pass
  • Paketpris: 10 PT träningar för 4990kr (499kr per pass)

Passet pågår i en timme och anpassas efter spelarens schema och behov. Vi jobbar med en individanpassad träning där vi i detalj går igenom de moment som spelaren vill utveckla.

 

För mer information kontakta MVP Akademi direkt:

 

Mobil: 076 790 73 00 

E-post: info@mvpakademi.se

Hemsida: www.mvpakademi.se

Instagram: @mvpakademi 

 

Sommarlov! Var med på fotbollsskolan Summer Camp...
2022-06-26 15:33

 

Från och med imorgon går föreningen på sommarlov och är tillbaka i mitten av augusti igen (vissa lag tränar dock vidare så kolla med er tränare vad som gäller)!

 

Men för er som är kvar i stadsdelen över sommarn bjuder vi in er att komma ner till Vårbergs Ip för att fortsätta spela fotboll trots att inte lagen tränar som vanligt...

 

Spontanfotboll (gratis för alla oavsett!)
Vi kommer att erbjuda alla våra medlemmar som är kvar i stadsdelen över sommarn att komma ner 1 gång i veckan under hela juli-månad till Vårbergs IP för att hänga och spela fotboll med vänner. Det kommer alltid finns ledare på plats och så ska vi försöka hitta på nåt skoj varje vecka tillsammans. Detta kommer vara helt gratis och utan föranmälan. Så det är bara att dyka upp!
 
Varje torsdag med start 7 juli kl 13:00-16:00
 
Summer Camp 2022 (kostnad men rabatt för IFKare)
Veckan innan skolstart (vecka 32) erbjuder vi även en fotbollsskola i eget regi, även kallad Summer Camp, för dom barn som vill avsluta sitt sommarlov med 4 dagar fyllda av fotboll och glädje. Denna fotbollsskola kommer dock kosta (billigare för IFK-medlemmar) och det krävs en föranmälan för att få paxa sin plats och vara med.

 

För mer information om dag, tid och hur man anmäler sig KLICKA HÄR

 

Tveka inte att anmäla er redan idag för att säkra er plats och kom gärna ner varje torsdag för å lira boll tillsamman med era fotbollskamrater!

 

 

 

Information om Sommaren 2022!
2022-05-30 15:04

 

Nu när sommarn närmar sig med stormsteg och det är snart dags för samtliga knatte- och barnlag att ta ett uppehåll över sommaren så vill föreningen passa på att informera vad som finns att göra i sommar...

 

I slutet av juni går vi på sommarlov!
För barn upp till 13 år så tar seriespelet i Sanktan slut i mitten av juni och därmed även dom ordinarie träningarna med laget. För dom allra flesta barn är alltså sista träningstillfället redan vecka 24/25. Sedan återupptar vi den ordinarie träning i augusti igen.

 

Obs! Kolla kalendern i Medlemsappen för mer information kring just ditt lag.

 

Spontanfotboll (gratis)
Vi kommer att erbjuda alla våra medlemmar som är kvar i stadsdelen över sommarn att komma ner 1-2 gånger i veckan under hela juli-månad till Vårbergs IP för att hänga och spela fotboll med vänner. Det kommer alltid finns ledare på plats och så ska vi försöka hitta på nåt skoj varje vecka tillsammans. Detta kommer vara helt gratis och utan föranmälan. Så det är bara att dyka upp!

 

Varje torsdag med start 7 juli kl 13:00-16:00 och fredag 8 juli 14:00-16:00

 

Summer Camp 2022 (kostnad)
Veckan innan skolstart (vecka 32) erbjuder vi även en fotbollsskola i eget regi, även kallad Summer Camp, för dom barn som vill avsluta sitt sommarlov med 4 dagar fyllda av fotboll och glädje. Denna fotbollsskola kommer dock kosta, och det krävs en föranmälan för att få paxa sin plats och vara med.

 

För mer information om dag, tid och hur man anmäler sig KLICKA HÄR

 

Varma fotbollshälsningar från alla i IFK Stockholm Fotboll!

 

2022-05-02 19:24

IFK Stockholms Fotbollsskola kommer i år att hålla till på Vårbergs Idrottsplats veckan innan skolstart i augusti (vecka 32). Tillsammans med våra härliga ledare erbjuder vi sommarens roligaste vecka fylld med fotboll, lek och härliga upptåg!

 

Vi är glada och väldigt stolta att Stockholmshem, Svenska Bostäder och Familjebostäder är med och erbjuder alla barn och ungdomar boendes i området att få vara med i en fotbollsskola i sitt närområde till ett väldigt prisvärt pris.

 

Målgrupp

Flickor och pojkar: 7-12 år (födda 2010-2015)

 

Spelperiod

Vecka 32 (8 - 11 augusti 2022)

 

Dag, tid och plats?

Måndag, tisdag, onsdag och torsdag 13:00-16:00

Plats: Vårbergs Idrottsplats (konstgräs)

 

Kostnad: 1000 kr (200kr för boende i Svenska Bostäder, Stockholmshem eller Familjebostäder. Obs! Ange kontraktsnummer vid anmälan annars makuleras din anmälan.)

 

Först till kvarn!

Obs! Begränsat antal platser så först till kvarn gäller...

 

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA DIREKT TILL ANMÄLNINGSSIDAN

 

eller KLICKA HÄR FÖR ATT LÄSA VIDARE

Dags för IFKs allra första "Kamratdagen"!
2022-04-17 21:37

 

Dags för IFK Stockholms allra första "Kamratdagen"!

 

Vad är "Kamratdagen"? Det är en dag vigd speciellt åt oss medlemmar i föreningen där vi kan träffas och umgås över åldrarna och grupperna. Tanken är att vi ska äta gott, spela fotboll och skapa en gemensam föreningskänsla där vi lär känna varann, oavsett om det är spelare, ledare eller föräldrar.

 

Aktiviteter

 

Lagaktivitet: Varje Ålderskull skall inom sin grupp planera för en lagaktivitet och förslagsvis ha en gemensam picknick. Det kommer finnas en grill på plats som går att använda av alla, och så är även cafeterian öppen där det finns kök med kylskåp. Föreningen är även såklart med och hjälper till med allt.

 

Obs! Prata ihop er inom träningsgruppen redan nu för att planera något roligt.

 

Fotografering (Gratis): externa företaget IdrottsFoto kommer återigen ner till Vårbergs IP för att fotografera spelarna (enskilt) samt träningsgrupperna (lagfoto). Själva fotograferingen är gratis men om man beställer fysiska bilder på sitt barn så tillkommer en extra kostnad.

 

Obs! Specifikt fotoschema för just ditt barn kommer ca 2 veckor innan själva tillfället.

 

Praktisk information

 

Vad: Kamratdagen (Gemensam föreningsdag)
När: Söndag 8 maj
Tid: 10:00 - 16:00
Var: Vårbergs Idrottsplats

 

Hoppas att många kan närvara och tillsammans ska vi se till att det blir en minnesvärd dag för alla!

 

Har ni funderingar, tips eller vill hjälpa till med något? Maila oss: kansli@ifkstockholmfk.se

 

Äntligen säsongsstart för barnfotbollen!
2022-03-28 15:40

 

Hej igen fotbollsförälder!

 

Nu är våren äntligen här och alltså dags för säsongsstart för ugdomsfotbollen i IFK Stockholm Fotbollsklubb... läs vidare för mer info vad som gäller för just ditt barn!

 

Träningstider
Nu är alla träningar för ert barn upplagda i Medlemsappen. Så logga in (om ni inte redan gjort det) och kolla Kalendern för att se aktiviteterna som finns upplagda för hela säsongen.

 

Läs mer om Medlemsappen och hur ni loggar in här: KLICKA HÄR

 

Föräldraledare
Vi har fortfarande stort behov av föräldraledare i alla lag så hör av er via mail eller ta tag i oss nere på Vårbergs Idrottsplats nästa vecka så kan vi prata mer om hur det funkar.

 

Läs mer om Föräldraledare och vad ni kan hjälpa till med här: KLICKA HÄR

 

Spelarutrustning
Träningskläder kan redan nu köpas och beställs endast genom vår partner Bareko: antingen online via deras webbshop eller fysiskt på plats i deras butik i Huddinge Centrum.

 

Läs mer om våra spelarkläder och hur ni beställer: KLICKA HÄR

 

Tack för er uppmärksamhet och hoppas vi ses nere IP nästa vecka!

 

Kallelse till Årsmöte 2022
2022-03-03 14:51
Årsmötet för 2022 sker i år som ett fysiskt möte i vår cafeteria på Vårbergs Idrottsplats. Mötet sker torsdag den 24 mars kl 18:30.
 
För att vi ska kunna genomföra årsmötet på bästa möjliga sätt behöver vi veta vilka som ska närvara och ber er därför att föranmäla er genom att maila oss.
 
När: Torsdag 24 mars
Tid: Klockan 18:30
Var: Cafeteria, Vårbergs Idrottsplats
 
Vi återkommer med länk och mer information 1 vecka innan årsmötet äger rum.
 
Frågor och funderingar? Maila oss på: kansli@ifkstockholmfk.se
Snart sätter säsongen igen (sakta men säkert)...
2022-02-01 17:08

Efter att ha legat nere med träningar sedan i december har vi äntligen smått börjat med att sätta igång med vår ordinarie verksamhet igen! Vissa tidigare än andra...

 

 

När kan ert barn börja träna igen egentligen?
Vad det innebär rent praktiskt för just ditt barn samt vilka dagar och tider ert barn tränar, har ni redan (eller kommer få inom ett par veckor) fått information om på er angivna e-post eller allra bäst i Medlemsappen (som ni bör redan ha laddat ner och loggat in i). Under "Kalender" kommer ni sedan kunna se alla aktiviteter och även i början av perioderna få personliga kallelser.

 

När sedan vädret successivt tillåter så är tanken att vi ska sätta igång all ordinarie verksamhet utomhus på Vårbergs Idrottsplats. I er Medlemsapp kommer då samtliga träningspass (med kallelser) ligga uppe två veckor innan.

 

Vi är alltså beroende av vädret för att träna utomhus
Obs! Tänk dock på att vi är väldigt beroende av väderleken, så om det är för kallt i luften eller för halt på planen så blir det ingen träning. Om en aktivitet EJ står med i Kalendern i Medlemsappen är den inställd. Vissa träningsgrupper har även Whatsapp-chattar där ledarna meddelar om en aktivitet är inställd.

 

Tips vid träning utomhus när det är kallt (länk)
Se hit ni som ska träna utomhus eller redan tränar utomhus. Via denna länk finns tips och råd vad man ska tänka på vid träning utomhus vid kyla: KLICKA HÄR

 

 

Vad som komma skall den närmsta månaden:

 

1. Träningar sätter igång igen sakta men säkert från 2022-02-01, men dock inte för alla lag på en gång tyvärr. Håll utkik i mailen eller Medlemsappen för kallelse. Allt beror på vädret egentligen.

 

2. Vissa ålderskullar (födda 2014, 2015 och 2016) startar upp helt nya träningsgrupper och då är det ni föräldrar som i framtiden kommer få leda grupperna. Till dess får ni gå vid sidan av en erfaren ledare och sedermera utbildas gratis. Många av er har redan visat intresse för att hjälpa till som föräldraledare, men vi behöver alltid fler personer som ställer upp och gör en insats!

 

Är ert barn född 2014, 2015 eller 2016? Hör av er med ett mail till: kansli@ifkstockholmfk.se

 

3. Fakturering av föreningsavgiften: 2022-02-14 (fakturan mailas till er angivna mail och skall vara inbetald senast 2022-04-01). Alltså hela 45 dagar har ni på er. Om ni EJ betalat fakturan innan den 1 april tar vi det som att ni INTE ska fortsätta träna i IFK Stockholm och blir då automatiskt borttagna ur systemet.

 

Obs! Denna faktura gäller alltså om man vill vara med och spela kommande säsongsperiod: 2022-04-01 till 2023-03-31 (12 månader från 1 april 2022)

 

 

Tack för er uppmärksamhet och som vanligt kan ni maila oss på: kansli@ifkstockholmfk.se om ni har frågor!

 

Dags att planera in vinterns träningar!
2021-11-01 14:24
Gå in på Kalendern i Medlemsappen och planera vinterns träningar

Nu börjar utomhussäsongen närma sig sitt slut och då tar inomhussäsongen vid!

 

Många äldre lag fortsätter träna utomhus på Vårbergs IP så länge vädret tillåter, medan dom allra minsta barnen hoppar in och tränar inomhus redan i slutet av denna vecka men andra från nästa vecka. Var noga med att kolla vad som gäller för just ert barn...

 

Vad som gäller för just ert barn står i Kalendern i MEDLEMSAPPEN, så gå in och kika där eller fråga den ansvariga ledaren i er träningsgrupp om kommande träningar.

 

Obs! Tänk även på att det är höstlov denna vecka och dom allra flesta träningar är inställda. Dubbelkolla Medlemsappen som sagt för att vara säker på om det är träning eller ej.

 

Vad är Medlemsappen och hur laddar man hem den?: KLICKA HÄR

 

Här finns tips på hur man ska klä sig när det är kallt ute: KLICKA HÄR

Nu är anmälan öppen till Summer Camp 2021!
2021-07-01 12:53
OBS! Begränsat antal platser, så passa på att anmäla er redan idag

IFK Stockholms Fotbollsskola kommer i år att hålla till på Vårbergs Idrottsplats veckan innan skolstart i augusti (vecka 32). Tillsammans med våra härliga ledare erbjuder vi sommarens roligaste vecka fylld med fotboll, lek och härliga upptåg!

Vad händer i sommar för alla IFKare?
2021-06-04 13:17

Nu när sommarn närmar sig och det är dags för samtliga barnlag att ta ett uppehåll över sommaren så vill föreningen passa på att informera vad som finns att göra i sommar...

S:t Eriks-Cupen startar i nästa vecka!
2021-04-30 10:39

I onsdags beslutade Folkhälsomyndigheten att göra enstaka matcher och tävlingar utomhus möjliga för barn och unga födda 2002 eller senare. Detta innebär att S:t Eriks-Cupen startar i nästa vecka!

Dags för årets lagfotografering!
2021-04-19 13:23
Exempelbilder från fotograferingen 2020

Snart är det dags för våra träningsgrupper att rada upp sig för årets fotografering. Alla träningsgrupper födda 2013 ända upp till junior- och seniorlagen deltar.

 

Express-Bild och IFK Stockholm bjuder in till lagfotografering och fotografering av individuella spelarbilder. Missa inte ett unikt tillfälle att få professionella bilder på dig som fotbollspelare, som blir ett minne för livet.

Vill du träna mer? Anmäl er till vår Ambitionsträning!
2021-03-30 14:00
Ambitionsträning i samarbete med Supercoach

Ambitionsträning har som syfte att ge spelare med intresse och ambition en utveckling i sin spelarutbildning. Ambitionsträningen är en extra träning i veckan, ledda av instruktörer från Supercenter, alla utbildade i Supercoach-metodik.

 

Vad är Ambitionsträning:

 

Utveckling av teknik, passningar, tillslag, individuella färdigheter, spelförståelse och funktionsträning enligt Supercoach spelarutbildningsplan.

 

Det kan summeras i ”fördjupning och- färdighetsträning med fokus på individuell utveckling”.

 

Detta koncept riktar in sig på spelare som har höga ambitioner inom fotboll och eftersöker ett ytterligare möjligheter att utvecklas och klättra i sporten.

 

Obs! Detta ersätter inte ordinarie träningar och ska endast ses som ett komplement för dom spelare som är mer ambitiösa i sitt idrottande och vill ha en större utmaning.

 

Praktisk information:

 

När: Första passet fredag 16 april och sista passet fredag 4 maj

Tid: Varje fredag kl 16:00-17:00

Var: Vårbergs Idrottsplats

 

Målgrupp: Spelare födda 2010, 2011 och 2012 (även andra åldrar vid intresse)

Pris: 550 kr för 8 träningspass

Ingår: 8 träningspass med utbildade fotbollsinstruktörer från Supersports.

 

Mer information och anmälan:

 

Mer information hittar ni HÄR

För att komma direkt ill anmälan klickar ni HÄR

 

Anmäl er till Påsklovscampen!
2021-03-15 13:50

Påsklovscamp på Vårbergs IP med IFK Stockholm och Supercoach!

 

Ta chansen att utveckla dig själv som fotbollsspelare under tre halvdagars Påsklovscamp. Arrangeras i samarbete mellan Supercoach och IFK Stockholm. Vi erbjuder fantastiska möjligheter till fotbollsträning med ledare från Supercoach, alla utbildade i Supercoach-metodik. Du kommer att träna tillsammans med andra kompisar i din ålder.

 

När: Påsklovet (vecka 14)

Tid: tisdag, onsdag och torsdag 13:00-16:00

Var: Vårbergs Idrottsplats

Pris: 545 kronor

Målgrupp: Barn födda 2010, 2011, 2012 och 2013

 

För detta pris får du som spelare:

  • Tre halv-dagars Supercamp med erfarna tränare. 
  • 6 pass med fotbollsinstruktörer från Supercoach, alla utbildade i Supercoach-metodik. 
  • T-shirt
  • Mellanmål (frukt & dryck)

ANMÄLAN SKER ENDAST VIA DENNA LÄNK

 

Obs! Det är begränsat med platser så först till kvarn gäller. Vi rekommenderar att du anmäler dig snabbt för att säkra din plats. Anmälan är bindande och anmälningsavgiften återbetalas ej vid avbokning senare än 2 veckor kvar till genomförandet.

 

Program 2010-2013

 

13.00 - 13.15 Samling och genomgång av dagens program

13.15 - 14:15. Träningspass 1 (Tema - Dag 1: Tillslag: Passning. Dag 2: FUNdamentals.Dag 3: 2 vs.1 & 3 vs. 2.

14.15 - 14.30 Paus och mellanmål

14.30 - 15.30 Träningspass 2 (Tema - Dag 1: Tillslag: Skott. Dag 2: 1 vs. 1 offensivt, Dag 3:  SSG (small sided games)

15.30-16.00 Matchspel

16.00  Slut för dagen

 

Övrigt

  • På Supercamp arbetar jag alltid hårt, gör jag alltid mitt bästa, behandlar jag alltid alla med respekt och har alltid en positiv inställning till mig själv och andra.
  • På Supercamp är fotbollsträning i fokus. 
  • Träningsinnehållet kommuniceras till tränarna genom appen Supercoach, som finns på tränarnas telefoner. När tränarna tittar på sina telefoner under träningspassen gör de alltså det för att titta på träningsupplägget.

Covid-19

Vi följer alltid Folkhälsomyndighetens och regeringens rekommendationer och bestämmelser. Supercamp kommer att genomföras som planerat med hänsyn till rådande omständigheter. Det åtgärder vi har tagit sedan tidigare kring våra camper pga av rådande situation är:

  • Inga instruktörer som känner sig sjuka får arbeta.
  • Spelare som känner sig sjuka ska stanna hemma. 

Om ytterligare restriktioner sker kommer vi att kontakta er. 

 

VÄLKOMNA!

 

Nu kan man börja beställa spelarkläder!
2021-03-04 14:13
Vårt matchpaket

Nu är äntligen vår WEBBSHOP öppen för att ta emot beställningar av spelarkläder!

 

Ni kan alltså redan nu börja beställa kläder till ert barn i webbshopen, men då ska ni först veta att om man beställer enskilt via webbshopen så är det dom ordinarie priserna som gäller, alltså ej den gemensamma grupprabatten.

 

Vill ni däremot ha grupprabatten MÅSTE beställningen ske via föreningen. Det kan ni göra på två sätt:

 

ALT. 1 - Skicka ett e-mail

Ni skickar ett e-mail till kansli@ifkstockholmfk.se, där ni skriver:

  • vilka produkter ni vill ha
  • vilka storlekar det ska vara
  • eventuella extra tryck och önskemål

 

ALT. 2 - Prova kläder i cafeterian

Innan/under en träning, gå in till cafeterian och gör en beställning. Ni ska först veta:

  • vilka produkter ni vill ha
  • vilka storlekar det ska vara
  • eventuella extra tryck och önskemål


Ju snabbare vi får in era beställningar desto snabbare får ert barn sina kläder och kan få njuta av dom redan nu i mars i förhoppningsvis. Speciellt våra speciella "vinterkläder" för spel utomhus när det är lite kallare kan vara bra att ha redan nu.

 

För mer info om utbudet och vad det kostar med rabatten KLICKA HÄR (inloggning krävs)

För att komma direkt till vår webbshop KLICKA HÄR

 

Tips för träning utomhus vid kyla, regn eller snö
2021-03-03 16:00

Nu när dom flesta av våra träningsgrupper har börjat (eller kommer börja) träna utomhus så tänkte vi att det är bra att ni får några tips kring vad ni ska tänka på vid träning när det är lite kallare eller blötare utomhus än vad ert barn är van vid.

 

Det går faktiskt jättebra att träna fotboll utomhus även om termometern pekar nedåt 3-8 minusgrader beroende på ålder på barnet. Det krävs bara att man har hyfsad utrustning, och den behöver inte vara speciellt dyr heller. Vad som behövs är rätt typ av strumpor, ett underställ, mössa och handskar.

 

Obs! I slutändan är det upp till er och ert barn att bestämma vad som är bäst just för er. Bäst är att prata ihop sig inom gruppen tillsammans med ledarna för att ta ett beslut kring om man ska träna eller inte vid ett givet tillfälle.

 

För mer information (inloggning krävs): Träning vid regn, kyla eller snö

Ladda hem vår Medlemsapp idag för att inte missa något!
2021-02-24 15:00

IFK Stockholm FK använder sig av ett föreningssystem som heter SportAdmin som används av de allra flesta stora föreningar runtom i Sverige. Systemet underlättar vår kommunikation och tydlighet kring information till föräldrar (och övriga medlemmar).


För medlemmar (föräldrar och spelare över 18 år) finns alltså en app kopplad till föreningssystemet som heter SportAdmin MedlemsApp och finns att ladda hem gratis via dessa länkar: iPhone eller Android


I appen kan man bland annat se:


  • Nyheter och utskick från huvudföreningen samt träningsgruppen samlade i ett flöde

  • Kalender med alla kommande aktiviteter såsom ex träning, match, cup och möten

  • Kontaktuppgifter till andra som går i samma grupp (om de godkänt att uppgifterna visas)

  • Genomförda betalningar samt obetalda fakturor som skickats ut av föreningen

  • Medlemskort för att bevisa att man är medlem vid ex nyttjande av medlemsrabatt

Funktioner i appen som är viktig för dig som förälder är bland annat:


  • Förhandsrapportera att man inte kommer närvara på träning eller annan aktivitet
  • Samordna skjuts till match, cup och liknande aktiviteter som ligger längre bort
  • Svara på kallelser till match, cup och annat laget behöver svar på snarast
  • Uppdatera kontaktinformation för att fortsätta få info (dock ej ändra e-postadress)
  • Få notiser om anmälning inför terminsstart eller anmälan till andra aktiviteter

HUR SKA NI GÅ TILLVÄGA FÖR ATT LADDA HEM MEDLEMSAPPEN?

1. Ladda hem appen via iPhone eller Android
2. Klicka HÄR för att läsa en guide hur ni installerar
3. Logga in med användarkontot ni skapat HÄR

Mer information om appen via denna länk: http://www.sportadmin.se/medlemsapp/

Digitalt Årsmöte onsdag 17 mars
2021-02-22 12:18

Vi har på grund av rådande omständigheter valt att arrangera vårt årsmöte digitalt detta år. Mötet sker onsdag den 17 mars kl 18:30.

För att vi ska kunna genomföra årsmötet på bästa möjliga sätt behöver vi veta vilka som ska närvara och ber er därför att föranmäla er genom att maila oss.

När: Onsdag 17 mars
Tid: Klockan 18:30
Var: Distans via Zoom

Vi återkommer med länk och mer information 1 vecka innan årsmötet äger rum.

Frågor och funderingar? Maila oss på: kansli@ifkstockholmfk.se
Ny klädkollektion från Craft + Bareko
2021-02-05 12:00
Från och med den 1 januari 2021 har vi bytt klädleverantör till Craft Sportswear och vi behåller Bareko Sport som vår återförsäljare, både digitalt på nätet och fysiskt som butik i Huddinge Centrum.

Att vi genom samarbetet med Craft kan erbjuda klädkollektioner med bättre anpassning och design med fokus på funktion känns modernt och bra, samt passar vår "nya" profil när vi går framåt.

Vad innebär det för dig som medlem?
För dig som medlem innebär det att du tillsvidare kan använda dina Adidas-kläder vid exempelvis träning och match, men att vi under våren 2021 kommer att fasa ut Adidas-kollektionerna och senast i höst ska samtliga medlemmar ha bytt sina kläder till Craft. 

Obs! Vi rekommenderar varmt dock att ni passar på att beställa nya kläderna redan på vår Klädprovardag där det kommer finnas väldigt bra paketerbjudanden. Läs mer nedan:

Passa på att beställa säsongens kläder på söndag den 28 februari!
Söndagen den 28 februari har vi bokat in vår årliga Klädprovardag, där ni som medlem tillsammans med er träningsgrupp kan göra en gemensam lagbeställning av: match- och träningskläder. Ni har möjlighet att denna dag komma ner och prova kläderna på plats, göra en full beställning direkt, så att ni är garanterade att få samtliga kläder i god tid inför säsongsstart (1 april) till ett väldigt bra pris.

  • Läs mer om utbudet och hur "Klädprovardagen" går till genom att KLICKA HÄR (inloggning krävs)
  • Har ni ej inloggning ännu, så kan ni läsa hur ni går tillväga via DENNA LÄNK

Vi vill tacka Adidas för många bra år som klädleverantör, framförallt vill vi tacka alla inom Adidas-familjen som har hjälpt oss att tillsammans utvecklas och växa som förening. Vi vill självklart rikta ett särskilt tack till våra kontaktpersoner genom åren för allt stöd och för det goda samarbetet.
Äntligen dags för träning igen!
2021-02-01 18:00

Efter att ha legat nere med träningar sedan i december har vi äntligen fått klartecken från Fohm, Stockholms Fotbollförbund och Stockholm Stad att sätta igång med vår ordinarie verksamhet igen!

Vad det innebär rent praktiskt för just ditt barn samt vilka dagar och tider just ert barn tränar, har ni fått information om redan på er angivna e-post. Ni har fått både ett info-mail och en separat kallelse till träning. Så kolla er inkorg på e-posten två veckor tillbaka så ska ni hitta mail från oss.

När sedan vädret tillåter så är tanken att vi ska sätta igång all ordinarie verksamhet utomhus på Vårbergs Idrottsplats. I er medlemsapp kommer då samtliga träningspass (med kallelser) ligga uppe två veckor innan.

Vad som komma skall den närmsta månaden:
  • Klädprovardag: preliminärt datum 2021-02-28 (info mailas 2021-02-14)
  • Fakturering av föreningsavgiften: 2021-03-01 (fakturan mailas till er)
Tack och som vanligt kan ni maila oss på: kansli@ifkstockholmfk.se om ni har frågor!
Välkommen till vårt nya föreningssystem!
2020-12-01 12:00

Hej, alla medlemmar i IFK Stockholm Fotboll,

Välkommen till vår nya hemsida (med tillhörande föreningssystem)!

Ompekningen av domänen blir officiell den 1 januari 2021.

Ni går då som vanligt in på www.ifkstockholmfk.se för att komma till den nya hemsidan.

Vi förstår att det kan vara lite ”barnsjukdomar” i början, dock har vi arbetat för att slippa detta i den mån det går. Men vi är säkra på att detta kommer ta föreningen flera steg längre i utvecklingen!

Självklart kommer även frågor att dyka upp under resans gång och då ska ni inte vara främmande för att höra av er till oss på: kansli@ifkstockholmfk.se
BLI MEDLEM
Börja spela fotboll!
Stötta vår verksamhet!
Nyheter från våra lag
Flickor 2010, 14/02 21:27 
 
Följ oss på Facebook
Se våra bilder på Instagram
Våra samarbetspartners
Våra huvudleverantörer
Våra utvecklingssamarbeten